Faema

Onze espressomachines van het prachtige merk Faema zijn te customizen zodat ze perfect passen in het interieur van iedere horecazaak. Met Iconische ontwerpen in een typisch jaren 60 of 70 design, de moderne President met geavanceerde technologie of de traditionele E61 met een klassieke uitstraling. Met de espressomachines van Faema maak je niet alleen hele goede koffie, ze geven een upgrade aan je interieur. 

The Art Machine

Faema ziet koffie als een combinatie van wetenschap en kunst. Het begrijpen van de complexiteit van koffie is essentieel en wanneer het met zorg wordt behandeld, biedt het puur genot. De professionele machines van Faema voorzien met hun innovatieve functionaliteit en ontwerp in de behoeften van de markt en bieden barista's het perfecte gereedschap om hun talent uit te drukken.

Onze Faema machines

e71 touch (Groot).png

Faema E71 Touch

De Faema E71 Touch is de meest recente toevoeging binnen de E71-serie, speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van een steeds bredere doelgroep. Deze machine maakt het werk van de barista aanzienlijk eenvoudiger met zijn gebruiksvriendelijke touchscreen-interface.

e71 (Groot).png

Faema E71E

Dé ultieme blend van techniek en traditie. De E71E van Faema is de award winning espressomachine speciaal voor barista's die gaan voor de allerbeste extractie uit de mooiste koffieboon. De extra lange coldtouch stoompijpen geven extra bewegingsruimte bij het opschuimen. De machine is onder andere voorzien van het gepatenteerde Faema GTi-boilersysteem. 

president (Groot).png

Faema President GTi

Voor wie wil innoveren zonder met tradities te breken brengt Faema de President, een machine die zijn naam en design ontleent aan hét Faema icoon uit de jaren ’60 maar op technisch gebied helemaal van deze tijd is. Een charmante machine die is ontworpen om in ieder interieur te passen en om aan de wensen van iedere barista te voldoen. 

UP210D9BT999A-07-MAIN-1000x1000-02_witte achtergrond.png

Faema President

De Faema President brengt de iconische modellen uit de jaren 60 weer tot leven en biedt tegelijkertijd nieuwe, innovatieve technologie. Ook in het design van de President ontmoeten vintage en modern elkaar. De industriële vormgeving en minimalistische vormen worden gecompleteerd met de keuze voor uitgesproken materialen. De Faema President ontleent zijn stijl aan een perfect uitgebalanceerde combinatie van mat zwarte en stalen panelen.

prestige.png

Faema Prestige

Het jaren ‘70 icoon is beschikbaar met een nieuw design. Modern, veelzijdig en simpelweg uniek. De Prestige staat bekend als een speciale, verbazingwekkende machine in de geschiedenis van Faema. Beschikbaar in twee uitvoeringen: de Prestige en de Prestige+. Beide modellen beschikken over het traditionele thermische systeem. Bij de Prestige+ kan de temperatuur extern worden aangepast dankzij knoppen op de kopjeswarmer, één voor elke groep. 

FAEMA-E61.png

Faema E61

De machine die geschiedenis heeft geschreven. Hij is gebouwd met behoud van het oorspronkelijke ontwerp en materialen, maar beschikt over vernieuwde techniek: een automatische boilervulling, een ingebouwde volumetrische pomp, twee manometers op de pomp- en de keteldruk te monitoren en het instelbare thermosifonsysteem. De E61 combineert technologie, staal en een retro-design en is daarmee een tijdloos succes. 

Faemina-DEAC-Koffie-Experts.png

Faemina

In de samensmelting van design en koffie ontstaat Faemina: voor de ultieme koffiebeleving. Dit unieke concept brengt het beste van twee werelden samen en verheft jouw koffiemomenten tot ongekende hoogten, waar je ook bent. Met strakke lijnen, hoogwaardige materialen zoals staal en aluminium, en volledig in Italië vervaardigd, is deze espressomachine een tijdloos kunstwerk.

Ook een Faema machine in jouw bedrijf?

Benieuwd naar onze Faema machines? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. We laten het complete aanbod aan je zien en informeren je graag over de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie.

Bekijk onze andere merken

Rex_Royale_Grijs_Tekengebied 1_Tekengebied 1.png Rex_Royale_Kleur_Tekengebied 1_Tekengebied 1_Tekengebied 1.png
Jura_Grijs_Tekengebied 1_Tekengebied 1.png Jura_Kleur_Tekengebied 1.png
Lattiz_600px_grijs.png Lattiz_600px.png