The Art Machine

FAEMA beschouwd koffie als wetenschap en als kunst. Koffie is ook een complexe aangelegenheid; het moet bestudeerd en begrepen worden en wanneer het met de zorg behandeld wordt die het verdient, schenkt het een eenvoudig genoegen om uit een kopje te genieten. Van een kunst een beroep maken vereist inzet en toewijding, en het is door teamwerk, de combinatie van een scala aan vaardigheden en een gezonde dosis passie dat de Cimbali Group het verhaal van koffie heeft helpen schrijven, en dat blijft doen. Tegenwoordig anticiperen de professionele machines van FAEMA op de behoeften van de markt en bieden de innovatieve functionaliteit en het ontwerp van onze producten barista's het perfecte instrument om hun talent te uiten.

Onze traditionele Faema machines

e71 touch (Groot).png

E71 Touch

De meest recente toevoeging aan het E71-assortiment. Het Faema E71-assortiment is verrijkt met een nieuw slim en intuïtief product dat is gemaakt om te voldoen aan de behoeften van een steeds bredere doelgroep.

e71 (Groot).png

E71E

Dé ultieme blend van techniek en traditie. De E71E van Faema is dé award winning espressomachine speciaal voor barista's die gaan voor de allerbeste extractie uit de mooiste koffieboon. 

president (Groot).png

President GTi

Voor wie wil innoveren zonder met tradities te breken brengt Faema de President, een machine die zijn naam en design ontleent aan hét Faema icoon uit de jaren ’60 maar op technisch gebied helemaal van deze tijd is.

UP210D9BT999A-07-MAIN-1000x1000-02_witte achtergrond.png

President Thermosifonic

Faema's nieuwe machine, President, is ontworpen voor degenen die altijd naar de toekomst kijken zonder ooit afstand te doen van tradities. Hij is een nieuwe versie van de iconische modellen uit de jaren '60 en biedt geavanceerde technologie.

prestige.png

Prestige

Hét Faema-icoon uit de jaren '70 keert terug! De Prestige staat bekend als één van de wonderbaarlijkste verschijningen in de historie van Faema en in 2020 wordt deze espressomachine opnieuw uitgebracht in een geheel nieuw, modern en eigentijds design én in twee uitvoeringen; Prestige en Prestige+

e61.png

E61

De espressomachine voor de echte koffieliefhebber! De Faema E61 espressomachine heeft een traditionele, klassieke uitstraling.

e98 up (Groot).png

E98UP

Het design van de Faema E98 is vernieuwd! De E98UP bevat uiteraard alle gemakken van zijn voorganger, aangevuld met ergonomische filterdragers. 

Ook een Faema machine bij u het bedrijf?

Benieuwd naar onze Faema machines? Wij vertellen jou graag wat deze machines uniek maakt en kijken met jou mee of deze machines aansluiten bij jouw wensen. Daarnaast is het ook mogelijk om het complete Faema aanbod te bekijken en de koffie te proeven.

Bekijk ook onze andere machinemerken

Rex_Royale_Grijs_Tekengebied 1_Tekengebied 1.png Rex_Royale_Kleur_Tekengebied 1_Tekengebied 1_Tekengebied 1.png
Jura_Grijs_Tekengebied 1_Tekengebied 1.png Jura_Kleur_Tekengebied 1.png
Lattiz_600px_grijs.png Lattiz_600px.png