Lattiz; dé melkopschuimer voor de horeca

Eén derde van de koffie die in de horeca wordt besteld, is een cappuccino of een latte macchiato. Voor het horecapersoneel kost het vaak relatief veel tijd om een goede, stevige melkschuimlaag te maken. Bij DEAC Koffie Experts hebben we hier de perfecte oplossing voor in huis: de Lattiz van FrieslandCampina. Dit is een professionele machine voor in de horeca die met één druk op de knop een hoge kwaliteit melkschuim produceert.

Eigenschappen

  • Capacitieit: 4 liter Bag-in-Box 
  • Goed voor: 140 cappuccino's of 75 latte macchiato's uit 4 liter BiB*
  • Afmeting machine (gesloten): 195 x 487 x 591 (b x d x h in mm)
  • Afmeting machine (geopend): 195 x 487 x 915 (b x d x h in mm)
  • Gewicht machine: 13 kg
  • Stroomtoevoer: 230V / 50-60Hz / 3000W / 13A
  • Benodigde waterdruk: 1.5 - 6 bar
  • 4G-verbinding

*Aantal servings hangt af van de kopgrootte, producttype en schuim instelling. Cappuccino bijvoorbeeld in een kop van 180ml met 30 ml espresso en barista-kwaliteit melkschuim, levert 140 servings op. Latte macchiato in een glas van 300ml met 30ml espresso en barista-kwaliteit melkschuim, levert 75 servings op.

Bag-in-Box

Een 4 liter Bag-in-Box voorziet het systeem van melk en is goed voor 140 cappuccino’s. De Lattiz-melk beschikt over de ideale samenstelling van eiwit en vet voor een constante, hoogwaardige Barista-kwaliteit. Daarnaast draagt de Bag-in-Box bij aan duurzaamheid, omdat er minder afval wordt geproduceerd. De 140 porties van één bag-in-box staan gelijk aan 17,5 literpakken melk. Verder blijft de melk in het Bag-in-Box systeem tien dagen ongekoeld houdbaar in de machine. DEAC Koffie Experts levert deze Bag-in-Box uiteraard ook!

1 min. = 6 cappucino's

De compacte machine levert een constante kwaliteit en heeft slechts 6 knoppen. Met deze knoppen kan elke horecamedewerker of barista een cappuccino, latte macchiato of koffie verkeerd maken. Met een snelheid van 6 cappuccino’s per minuut bedient u snel en gemakkelijk uw klanten. De machine hoeft niet speciaal gereinigd te worden. Alle onderdelen die met melk in aanraking komen, worden na gebruik verwijderd. De machine wordt gespoeld na het verwisselen van een Bag-in-Box en aan het begin en eind van de dag. Dit wordt eenvoudig via een paar stappen in het menu begeleid. Dit zorgt dus voor nog meer gebruiksgemak.

Ook een Lattiz machine bij u het bedrijf?

Benieuwd naar de Lattiz melkopschuimer? Wij vertellen u graag wat deze melkopschuimer zo goed maakt en kijken met u mee of deze machine aansluit bij uw wensen. Daarnaast is het ook mogelijk om de Lattiz machine bij uit te proberen bij ons op kantoor.

Bekijk ook onze andere machinemerken

FAEMA_Grijs_Tekengebied 1_Tekengebied 1.png FAEMA_Kleur_Tekengebied 1_Tekengebied 1.png
Rex_Royale_Grijs_Tekengebied 1_Tekengebied 1.png Rex_Royale_Kleur_Tekengebied 1_Tekengebied 1_Tekengebied 1.png
Jura_Grijs_Tekengebied 1_Tekengebied 1.png Jura_Kleur_Tekengebied 1.png