Lattiz; dé melkopschuimer voor de horeca
Eén derde van de koffie die in de horeca wordt besteld, is een cappuccino of een latte macchiato. Voor het horecapersoneel kost het vaak relatief veel tijd om een goede, stevige melkschuimlaag te maken. Bij DEAC Koffie Experts hebben we hier de perfecte oplossing voor: de Lattiz van FrieslandCampina. Dit is een professionele machine voor in de horeca die met één druk op de knop een hoge kwaliteit melkschuim produceert.
Bag-in-Box
Een 4 liter Bag-in-Box voorziet het systeem van melk en is goed voor 140 cappuccino’s. De Lattiz-melk beschikt over de ideale samenstelling van eiwit en vet voor een constante, hoogwaardige Barista-kwaliteit. Daarnaast draagt de Bag-in-Box bij aan duurzaamheid, omdat er minder afval wordt geproduceerd. De 140 porties van één bag-in-box staan gelijk aan 17,5 literpakken melk. Verder blijft de melk in het Bag-in-Box systeem tien dagen ongekoeld houdbaar in de machine.
6 cappuccino’s per minuut
Deze compacte machine levert altijd constante kwaliteit en heeft maar zes knoppen. Met deze knoppen kun je als horecamedewerker of barista gemakkelijk een cappuccino, latte macchiato of koffie verkeerd maken. Je bedient je klanten snel en gemakkelijk met een snelheid van zes cappuccino’s per minuut. Speciaal schoonmaken is niet nodig. Alle onderdelen die met melk in aanraking komen, haal je na gebruik gewoon weg. De machine spoelt automatisch na het verwisselen van een Bag-in-Box en aan het begin en eind van de dag. Dit alles wordt simpel via een paar stappen in het menu begeleid, wat voor nog meer gebruiksgemak zorgt.