Faema President GTi

Voor wie wil innoveren zonder met tradities te breken brengt Faema de President, een machine die zijn naam en design ontleent aan hét Faema icoon uit de jaren ’60 maar op technisch gebied helemaal van deze tijd is. Een charmante machine die is ontworpen om in ieder interieur te passen én om aan de wensen van iedere barista te voldoen. Zo is de President verkrijgbaar in twee uitvoeringen; het traditionele thermosifonsysteem of via het moderne GTi-systeem.

Ook in het design van de President ontmoeten vintage en modern elkaar. De industriele vormgeving en minimalistische vormen worden gecomplementeerd met de keuze voor uitgesproken materialen. Zo ontleent de thermosifonmachine zijn stijl aan een perfect uitgebalanceerde combinatie van mat zwarte en stalen panelen. De GTi-uitvoering combineert gesatineerd en verchroomd staal met subtiele tinnen en houten details.

 

 

The GTi System

 

Met onafhankelijke koffieboilers kunt u verschillende herkomsten van koffie beheren met inachtneming van de specifieke temperaturen en de infusietijden van elk. Het resultaat? Absolute controle en consistentie in het bekerresultaat

Een ontwerp met een tijdloze stijl

 

Vintage en modern blijven naast elkaar bestaan: gesatineerd en verchroomd staal worden afgewisseld met tin. Ontwikkeld in samenwerking met de industriële divisie van Italdesign, was de President de winnaar van de prestigieuze Red Dot Award in 2020.

Eén machine, oneindige persoonlijkheden

 

Het achterpaneel kan worden aangepast door te spelen met talloze materialen en de meest uiteenlopende grafische ontwerpen om uw machine een echt origineel en uniek tintje te geven.

Omdat ergonomie

een prestatie is

 

We hebben het display aangepast om het water- en stoomgedeelte beter te bedienen. De ergonomische filterhouders, de in hoogte verstelbare wastafel, het touchscreen of de instellingen met drie knoppen, allemaal aanpasbaar per groep, zijn slechts enkele van de speciale functies die zijn ontworpen om uw werk te vereenvoudigen.

Ook een Faema machine bij jou in het bedrijf?

Benieuwd naar onze Faema machines? Wij vertellen je graag wat deze machines uniek maakt en kijken met je mee of deze machines aansluiten bij jouw wensen. Daarnaast is het ook mogelijk om het complete Faema aanbod te bekijken en de koffie te proeven.