DEAC Koffie Experts blijft bereikbaar

Het Corona-virus zorgt op dit moment voor veel uitdagingen. Gezondheid is prioriteit nummer 1 en waar we kunnen ondersteunen we elkaar. Onze dienstverlening draait daarom door om onze klanten te blijven helpen. Uiteraard nemen wij de gestelde richtlijnen van het RIVM in acht zoals het vermijden van lichamelijk contact en het houden van gepaste afstand. Ook houden wij nauwlettend in de gaten dat onze medewerkers gezond zijn.

Heeft u vragen?

In onze lijst van meest gestelde vragen vindt u diverse antwoorden op vragen over techniek, storingen en onderhoud, uw bestellingen, kwaliteitsbezoeken, workshops en administratie. Voor algemene of overige vragen belt u ons op 0174 - 527800 of stuurt u ons een mailtje via sales@deac.nl

Voor de komende weken en de periode daarna wensen wij u veel wijsheid en doorzettingsvermogen toe. We hopen dat de impact van deze situatie zoveel mogelijk beperkt zal blijven.

icon-coffee-machine.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

icon-networking.svg

We kennen onze klanten

icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

Unieke koffiemerken

Wij geloven in koffie die past bij uw bedrijf en bij uw klanten. Onze merkconcepten zijn hierop afgestemd. Ze variëren in thematiek en in melanges, maar hebben allemaal één ding gemeen. Ze zijn met zorg en aandacht gemaakt zodat u met zorg en aandacht die perfecte kop koffie aan uw gasten serveert. 

Voor iedereen een passend koffiemerk

Deze unieke koffiemerken zijn speciaal ontwikkeld voor DEAC Koffie Experts. Allemaal hebben ze hun eigen karakter, waardoor er altijd een merk is dat bij uw onderneming past. Welk merk kiest u?