Caféma espresso

Met drie verschillende melanges is er voor elke gelegenheid een optimale samenstelling. Gaat u voor de boterzachte Caresso, de veelzijdige Famoso, de krachtige Imagio of combineert u blends voor verschillende bereidingen? De keuze is aan u, de koffiemolens perfect afstellen, daar doen wij het voor.

Organico

Organico espresso is een vriendelijke 100% biologische "shade grown" koffie en staat bekend om fluweelzachte smaken. Het is gemaakt met de grootste zorg voor smaak en kwaliteit én zeker ook aandacht voor afkomst, productie en milieu. Deze biologische espressobonen zijn Fairtrade en volgens Max Havelaar normen ingekocht.

Royal Dutch Espresso

Hollandse kwaliteit, een complex smaakpalet en finesse, koffie waar u ''u'' tegen zegt. Dat is Royal Dutch Espresso. Met een milde en een krachtige melange van 100% biologisch geteelde Arabica bonen kunt u alle kanten op. Schenk een fruitige lungo of complexe espresso met Royal Dutch Espresso Mild. Maak een prachtige cappuccino met pit of een intense espresso met Royal Dutch Espresso Krachtig. Met de kwaliteit van Royal Dutch Espresso genieten uw gasten op en top.

Wadden espresso

Wadden espresso is een premium biologische espressokoffie die geheel volgens Max Havelaar normen is ingekocht. De arabica koffie wordt geteeld volgens traditionele methodes in Latijns Amerika. Het resultaat; een luxe, duurzame espresso, doordrenkt met aandacht.

Beans&Business

Met Beans&Business brengt DEAC direct een totaalconcept voor de zakelijke markt, bestaande uit drie melanges van de beste Fairtrade koffiebonen, profesionele koffiemachines en bijproducten als o.a. suiker en wegwerpbekers. Binnen de lijn van Beans&Business vindt u alle mogelijkheden om het iedereen naar de zin te maken. Er zijn drie veelzijdige melanges met ieder hun eigen karakter.