De exclusieve koffieconcepten van DEAC Koffie Experts

Onze exclusieve koffieconcepten hebben ieder hun eigen smaakprofiel en uitstraling, waardoor we iedere horecazaak en bedrijf kunnen voorzien van koffie waar gasten keer op keer voor terugkomen. Of het nu gaat om de toegankelijke Caféma espresso, de biologische en Fairtrade Organico, de stijlvolle Royal Dutch Espresso, de unieke Wadden espresso of de professionele Beans&Busines; we hebben voor ieder wat wils.

Caféma espresso

Met drie verschillende melanges is er een optimale samenstelling voor iedere gelegenheid. Ga je voor de boterzachte Caresso, de veelzijdige Famoso, de krachtige Imagio of combineer je melanges voor verschillende bereidingen? Caféma espresso, koffie waar je voor terugkomt.

Organico

Organico is dé fairtrade koffie met karakter. Een prachtige blend van 100% biologisch geteelde Arabica en Robusta bonen. Ontdek de rijke smaak die voortkomt uit het beste dat de natuur te bieden heeft. Iedereen geniet van Organico. 

Royal Dutch Espresso

Hollandse kwaliteit, een complex smaakpalet en finesse, koffie waar je u tegen zegt. Dat is Royal Dutch Espresso. Met een milde en een krachtige melange van 100% biologisch geteelde Arabica bonen kun je alle kanten op. Royal Dutch Espresso, koffie voor fijnproevers. 

Wadden espresso

Wadden espresso is een premium biologische espresso die geheel volgens Max Havelaar normen is ingekocht. De Arabica bonen worden geteeld volgens traditionele methodes in Latijns Amerika. Het resultaat is een luxe, duurzame espresso met een volle smaak.

Beans&Business

Bij DEAC Koffie Experts weten we hoe belangrijk koffie is voor het bedrijfsleven. Daarom hebben we drie heerlijke, 100% Fairtrade melanges in het Beans&Business assortiment die variëren in sterkte. Onze koffie is geschikt voor alle volautomatische koffiemachines, waardoor je jouw collega’s en klanten kunt verwennen met echt goede koffie en kunt vertrouwen op hun prestaties.