Fully Automatic Coffee Machines

Sinds de oprichting van het bedrijf vormen onze mensen de kern van ons familiebedrijf. Gemotiveerde, loyale en betrouwbare medewerkers die harmonieus en professioneel samenwerken, vormen ons competente team dat ons succes in de ontwikkeling, fabricage en marketing van onze producten stimuleert. Dankzij onze gestroomlijnde organisatie en de hoge eigenwaardecreatie zijn wij in staat snel en efficiënt te reageren op de meest uiteenlopende wensen en uitstekende oplossingen voor onze klanten te realiseren.

Onze volautomatische Rex-Royal machines

s1.jpg

Rex-Royal S1

Eersteklas drankcreaties ondanks een verbazingwekkend compacte vorm. Dit alles en meer zit in de Rex-Royal S1, de professionele koffiemachine voor kleine tot middelgrote capaciteiten.

s2.jpg

Rex-Royal S2

De nieuwe Rex-Royal S2 is een perfecte combinatie van stijl en technologie voor kleine tot middelgrote bedrijven. Via het 7-inch touch screen kiest u uit diverse warme dranken, van een krachtige kop espresso of een heerlijke lungo tot melkvariaties als cappuccino, 

s300.jpg

Rex-Royal S300

De Rex-Royal S300 past met zijn strakke design en de instelbare verlichting in ieder interieur. De machine is voorzien van de nieuwste technologieën en een handig touchscreen. U bereidt met één druk op de knop een enkele of dubbele espresso of café crème. 

s500.jpg

Rex-Royal S500

De Rex-Royal S500 (voorheen Rex-Royal S545) is ideaal voor locaties waar veel koffie geschonken wordt. Per uur kunt u circa 250 producten bereiden (afhankelijk van de kopgrootte). Daarnaast heeft deze machine ook een uitzonderlijk grote theecapaciteit.

Ook een Rex-Royal machine bij u het bedrijf?

Benieuwd naar onze rex-royal machines? Wij vertellen u graag wat deze machines uniek maakt en kijken met u mee of deze machines aansluiten bij uw wensen. Daarnaast is het ook mogelijk om het complete Rex-Royal aanbod te bekijken en de koffie te proeven.

Bekijk ook onze andere machinemerken

FAEMA_Grijs_Tekengebied 1_Tekengebied 1.png FAEMA_Kleur_Tekengebied 1_Tekengebied 1.png
Jura_Grijs_Tekengebied 1_Tekengebied 1.png Jura_Kleur_Tekengebied 1.png
Lattiz_600px_grijs.png Lattiz_600px.png