Volautomatische koffiemachines van Rex-Royal

De volautomatische koffiemachines van Rex-Royal combineren geavanceerde technologie met gebruiksgemak, waardoor ze een goede keuze zijn voor bedrijven en horecagelegenheden. De machines bieden een breed scala aan koffievariaties, van espresso tot cappuccino, met een consistente kwaliteit en smaak. Het intuïtieve ontwerp maakt het eenvoudig voor gebruikers om de gewenste koffie-ervaring te creëren, terwijl de hoogwaardige materialen duurzaamheid garanderen. 

Of het nu gaat om een drukke kantooromgeving of een trendy café, de volautomatische koffiemachines van Rex-Royal leveren betrouwbare prestaties en voldoen aan de eisen van elke koffieliefhebber.

Onze Rex-Royal machines

Rex-Royal-S1.png

Rex-Royal S1

Een eersteklas koffiemachine met een verbazingwekkende compacte vorm. Dit en nog veel meer vind je terug in de Rex-Royal S1. Of je nu een traditionele espresso, koffie, of talloze melkcombinaties wilt maken, de S1 zorgt voor de perfecte bereiding. Ideaal in een bakkerij, restaurant of kantoor met een kleine tot middelgrote capaciteit. 

Rex-Royal-S2-.jpg

Rex-Royal S2

Echte passie en 100% Swiss made. Dit en meer vind je terug in de nieuwe Rex-Royal S2, de professionele koffiemachine voor gemiddelde capaciteitsbehoeften. Een intuïtief, video-geschikt 7-inch touchscreen biedt een scala aan drankcreaties. Van espresso en de klassieke koffie, tot talrijke verse melkdranken en gemengde dranken zoals cappuccino, latte macchiato of warme chocolademelk. 

Rex-Royal-S300.jpg

Rex-Royal S300

De Rex-Royal S300 is het resultaat van de innovatiekracht van een modern, visionair Zwitsers familiebedrijf met tientallen jaren ervaring in de fabricage van professionele, volautomatische koffiemachines. De S300 voldoet aan de hoogste eisen voor hotellerie, gastronomie en zelfbediening. Het heeft een aantrekkelijk design en maakt gebruik van betrouwbare, krachtige en hoogwaardige componenten voor een perfecte bereiding van de verschillende dranken.

Rex-Royal-S500.jpg

Rex-Royal S500

De Rex-Royal S500 is onze powerpack op het hoogste niveau, zowel voor zelfbediening als voor service. Vooral wanneer er snel grote hoeveelheden koffie en mixdranken nodig zijn, voldoet de S500 aan die eisen. Van een hete espresso tot een gelaagde latte macchiato, fijn geschuimde cappuccino en koud of warm melkschuim tot chocolademelk. Dankzij de S500 zijn deze lekkernijen met één druk op de knop beschikbaar. 

Ook een Rex-Royal machine in jouw bedrijf?

Benieuwd naar onze Rex-Royal machines? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. We laten het complete aanbod aan je zien en informeren je graag over de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie.

Bekijk onze andere merken

FAEMA_Grijs_Tekengebied 1_Tekengebied 1.png FAEMA_Kleur_Tekengebied 1_Tekengebied 1.png
Jura_Grijs_Tekengebied 1_Tekengebied 1.png Jura_Kleur_Tekengebied 1.png
Lattiz_600px_grijs.png Lattiz_600px.png