Stijlvol genieten met
Royal Dutch Espresso

Hollandse kwaliteit, een complex smaakpalet en finesse, koffie waar je u tegen zegt. Dat is Royal Dutch Espresso. Met een milde en een krachtige melange van 100% biologisch geteelde Arabica bonen kun je alle kanten op.

Schenk een fruitige lungo of complexe espresso met Royal Dutch Espresso Mild. Maak een prachtige cappuccino met pit of een intense espresso met Royal Dutch Espresso Krachtig. Met de kwaliteit van Royal Dutch Espresso genieten jouw gasten op en top.

Geniet van
Hollandse allure

Royal Dutch Espresso is geliefd om zijn complexe smaak. Met de stijlvolle verpakking, het elegante porseleinen servies en de bijpassend verpakte stroopwafels heeft hij ook zijn looks mee. De elegante stolpblikken in Royal Dutch Espresso design laten de koffiemolens matchen met de koffie die je schenkt.

Het is onmogelijk om niet te houden van de stijl van Royal Dutch Espresso

Koffiebonen, koekjes, suikersticks, porselein en meer. Met het totaalaanbod van Royal Dutch Espresso heb je alles in huis. Bij ons heb je keuze uit de mooiste espressomachines, die je kunt stylen zodat ze perfect matchen met jouw interieur. Onze routeverkopers zorgen ervoor dat je nooit koffiebonen te kort komt en dat jouw espressomachine perfect is afgesteld. Wil je jouw medewerkers laten uitblinken in het bereiden, decoreren en serveren van koffie? Onze barista komt graag bij je langs.

Royal Dutch Espresso, koffie voor fijnproevers

Met twee slow roast melanges van 100% Arabica bonen maak je iedere koffieliefhebber blij. Door de unieke brandprocessen heb je twee uiteenlopende smaakpaletten tot je beschikking waar je alle kanten mee op kunt. 

Royal Dutch Espresso Mild is perfect voor een romige espresso of fruitige lungo. Met Royal Dutch Espresso Krachtig maak je een cappuccino vol van smaak en een complexe espresso. De blends zijn geïnspireerd op de voorkeuren van de Nederlandse koffieliefhebber, maar zijn tegelijkertijd toegankelijk en geliefd bij velen. 

Royal Dutch Espresso Mild

Royal Dutch Espresso Mild is een 100% Arabica melange. Deze slow roast koffie heeft een intense smaak met een notige afdronk en is tegelijkertijd bloemig en complex. De milde branding zorgt voor een toegankelijke koffie, waar je gasten van genieten en voor terugkomen.

Met Royal Dutch Espresso Mild schenk je een fruitige lungo en een premium espresso met een zachte, romige smaak.

Royal Dutch Espresso Krachtig

Royal Dutch Espresso Krachtig is een 100% Arabica melange met een hoge intensiteit. De krachtige branding maakt hem perfect voor een cappuccino, latte of flat white. De complexe smaak van Royal Dutch Espresso Krachtig blijft prachtig overeind in koffievarianten met melk. Maak een espresso met deze slow roast melange en verwacht een hoge intensiteit en volle smaak.

Met Royal Dutch Espresso Krachtig schenk je een sterke espresso en een cappuccino met karakter.

Geniet van 100% biologische koffie

De unieke Melanges van Royal Dutch Espresso zijn samengesteld uit 100% biologisch geteelde Arabica bonen. Dat is niet alleen fijn voor de smaak, maar ook voor de flora en fauna en de mensen die op de plantage werken.


Insecten en ziekteverwekkers op de plantage worden op een natuurlijke manier bestreden. De koffieplanten worden omringd door schaduwbomen en bodembedekkers, zodat ze de juiste hoeveelheid vocht en zonlicht krijgen. Het resultaat? Koffie van hoge kwaliteit met een complex smaakpalet.
Dat is Royal Dutch Espresso.


Royal Dutch Espresso is officieel biologisch gecertificeerd door Skal Biocontrole. Onafhankelijk toezichthouder van de gehele Nederlandse biologische keten. Je herkent onze 100% biologische koffie aan het biologische EU-keurmerk op de verpakking.

Royal Dutch Espresso ook in jouw bedrijf?

Wil je Royal Dutch Espresso, een espressomachine of één van onze andere producten in jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. We informeren je graag over de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie.

Bekijk onze andere koffiemerken

Middel 8-8.png Middel 4-8.png
Logo-organico-grey-gecentreerd.png Logo-organico-fc-gecentreerd.png
Logo_Wadden-espresso-greyV2.png Logo_Wadden-espresso-fcV2.png
Logo_Beans__Business_gecentreerd.png Logo_Beans__Business_zwart_gecentreerd.png