Faema Prestige

PRESTIGE onderscheidt zich in de geschiedenis van Faema als een verrassende machine, zowel veelzijdig als simpelweg uniek. Nu weer te koop in twee versies: PRESTIGE en PRESTIGE+.

Onderscheidend design

 

De nieuwe PRESTIGE biedt u een onderscheidend design: een perfecte combinatie van stijl, ergonomie en volledige toegankelijkheid

Nieuwe behoeften, nieuwe oplossingen
 

Beide versies zijn uitgerust met nieuwe messing filterhouders met "soft touch" handgreep, ontworpen om u de beste ergonomie en een goede grip te garanderen. Alle modellen zijn voorzien van een innovatieve micrometrische schenktuit, die de perfecte dosisverdeling garandeert.

 

Twee versies, een perfect systeem

 

Het traditionele thermosysteem is beschikbaar op beide versies. Op PRESTIGE+ kan je de temperatuur aanpassen dankzij de knoppen op de kopjeswarmers voor elke groep.

Kies je eigen stijl

 

PRESTIGE past bij de stijl van elke winkel: u kunt de zijpanelen personaliseren met speciale, trendy afwerkingen zoals denim, koper en messing.

Ook een Faema machine bij jou in het bedrijf?

Benieuwd naar onze Faema machines? Wij vertellen je graag wat deze machines uniek maakt en kijken met je mee of deze machines aansluiten bij jouw wensen. Daarnaast is het ook mogelijk om het complete Faema aanbod te bekijken en de koffie te proeven.