Espressomachines

Onze espressomachines van het prachtige merk Faema zijn te customizen zodat ze perfect passen in het interieur van iedere horecazaak. Werk je liever met een volautomatische machine? Met het uitgebreide assortiment van Rex-Royal en Jura haal je je hart op. Ook hebben we de Lattiz van FrieslandCampina waarmee je met één druk op de knop hoge kwaliteit melkschuim creëert.

Faema

De prachtige espressomachines van Faema zijn te customizen zodat ze perfect passen in het interieur van iedere horecazaak. Met Iconische ontwerpen in een typisch jaren 60 of 70 design, de moderne President met geavanceerde technologie of de traditionele E61 met een klassieke uitstraling. Met de espressomachines van Faema maak je niet alleen hele goede koffie, ze geven een upgrade aan je interieur. 

Rex-Royal

In het uitgebreide assortiment volautomatische koffiemachines van Rex-Royal is er voor ieder bedrijf een stijlvol apparaat. De machines bieden een breed scala aan koffievariaties, van espresso tot cappuccino, met een consistente kwaliteit en smaak. Het intuïtieve ontwerp maakt het eenvoudig om de gewenste koffie-ervaring te creëren en de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat je lang plezier hebt van je Rex-Royal machine. 

Jura

DEAC Koffie Experts is premium dealer van Jura volautomatische koffiemachines voor de zakelijke markt. Op aanvraag kunnen wij het volledige assortiment Jura-machines leveren, inclusief de nieuwste professionele modellen WE6 en WE8. De professionele machines van Jura zijn stuk voor stuk compact en hebben een strak design.

Lattiz

Eén derde van de koffie die in de horeca wordt besteld, is een cappuccino of een latte macchiato. Voor het horecapersoneel kost het vaak relatief veel tijd om een goede, stevige melkschuimlaag te maken. Wil je tijd besparen en het je medewerkers makkelijk maken? Dan is de Lattiz van FrieslandCampina wat je nodig hebt. Met deze professionele machine maak je met één druk op de knop melkschuim van hoge kwaliteit.