Faema

FAEMA beschouwd koffie als wetenschap en als kunst. Koffie is ook een complexe aangelegenheid; het moet bestudeerd en begrepen worden en wanneer het met de zorg behandeld wordt die het verdient, schenkt het een eenvoudig genoegen om uit een kopje te genieten. 

Rex-Royal

Sinds de oprichting van het bedrijf vormen onze mensen de kern van ons familiebedrijf. Gemotiveerde, loyale en betrouwbare medewerkers die harmonieus en professioneel samenwerken, vormen ons competente team dat ons succes in de ontwikkeling, fabricage en marketing van onze producten stimuleert.

Jura

DEAC Koffie Experts is premium dealer van Jura espressoapparatuur voor de zakelijke markt. Het volledige assortiment van Jura machines kan op aanvraag worden geleverd. De nieuwste professionele apparaten, de WE6 en de WE8, met de laatste technologische ontwikkelingen zijn uiteraard bij ons te koop.

Lattiz

Eén derde van de koffie die in de horeca wordt besteld, is een cappuccino of een latte macchiato. Voor het horecapersoneel kost het vaak relatief veel tijd om een goede, stevige melkschuimlaag te maken. Bij DEAC Koffie Experts hebben we hier de perfecte oplossing voor in huis: de Lattiz van FrieslandCampina. Dit is een professionele machine voor in de horeca die met één druk op de knop een hoge kwaliteit melkschuim produceert.