Jura Professional espressomachines

Met de professionele espressomachines van Jura kies je voor topkwaliteit en gemak. Deze espressomachines voor de zakelijke markt zijn ideaal voor locaties waar dagelijks tussen de 10 en 200 koffiespecialiteiten worden geserveerd. 

Als premium dealer van Jura voor de zakelijke markt, bieden we bij DEAC Koffie Experts het volledige assortiment van Jura machines aan, precies afgestemd op jouw behoeften. Ontdek onze nieuwste professionele modellen, de WE6 en de WE8, die zijn uitgerust met de laatste technologische ontwikkelingen.

Onze Jura machines

JURA-X8-DEAC-koffie-experts.jpg

Jura GIGA X8

Met de lancering van de GIGA X8 introduceert Jura een revolutionaire stap voorwaarts in de wereld van volautomatische koffiemachines voor professioneel gebruik. Deze machine blinkt uit op elk vlak en zet een nieuwe standaard met vier verbeteringen. 

JURA-GIGA-X3-DEAC-koffie-experts.png

Jura GIGA X3

Met de GIGA X3 geeft Jura op indrukwekkende wijze blijk van Zwitserse innovatiekracht en professionaliteit tot in het kleinste detail. Overal waar een capaciteit tot wel 150 kopjes per dag wordt verwacht, overtuigt hij met kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid. 

JURA-X10-DEAC-koffie-experts.png

Jura X10

De X10 verlegt grenzen, biedt variatie en frisheid. Letterlijk, want zijn repertoire omvat maar liefst 35 koffiespecialiteiten, waarvan negen koud geëxtraheerd. De volautomatische koude extractie verleent de X10 bijzondere kenmerken, waardoor de verfrissende Cold Brews tot het Professional-segment moeten worden gerekend.

JURA-X6-DEAC-koffie-experts.png

Jura X6

Wanneer de voorkeur naar zwarte koffiespecialiteiten gaat, er professioneel een kan koffie moet worden bereid en heet water op twee verschillende temperatuurniveaus voor thee beschikbaar moet zijn, worden de sterke punten van de X6 meteen duidelijk.

Jura-GIGA-W10-DEAC-koffie-experts.png

Jura GIGA W10

In elegante, representatieve werk-, recreatie- en loungeomgevingen zijn innovatie, prestaties en design essentieel. Precies voor deze toepassingsgebieden heeft Jura de GIGA W10 gecreëerd.

Jura-WE8-DEAC-koffie-experts.png

Jura WE8

Waar klanten, medewerkers en gasten van koffie genieten, heerst een prettige sfeer. Koffie zorgt immers voor een ontspannen, communicatieve én productieve omgeving. Wie genot, een grote diversiteit aan koffiespecialiteiten en schoonheid op prijs stelt, maakt met de WE8 een uitstekende keuze.

Jura-WE6-DEAC-koffie-experts.png

Jura WE6

Koffie stimuleert, inspireert en mobiliseert de creativiteit. Koffie is daarom op geen enkele werkplek weg te denken. De nieuwe WE6 beheerst op virtuoze wijze het hele scala van de koffieklassiekers: van ristretto en espresso tot café crème.

Ook een Jura machine in jouw bedrijf?

Benieuwd naar onze Jura machines? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. We laten het complete aanbod aan je zien en informeren je graag over de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie.

Bekijk onze andere merken

FAEMA_Grijs_Tekengebied 1_Tekengebied 1.png FAEMA_Kleur_Tekengebied 1_Tekengebied 1.png
Rex_Royale_Grijs_Tekengebied 1_Tekengebied 1.png Rex_Royale_Kleur_Tekengebied 1_Tekengebied 1_Tekengebied 1.png
Lattiz_600px_grijs.png Lattiz_600px.png