Met Caféma espresso schenk jij een heerlijke slow roast koffie

Met drie verschillende melanges is er een optimale samenstelling voor iedere gelegenheid. Ga je voor de boterzachte Caresso, de veelzijdige Famoso, de krachtige Imagio of combineer je de melanges voor verschillende bereidingen? De keus is aan jou, het perfect afstellen van de koffiemolens, dat doen wij. Zo kun jij je focussen op het maken van de lekkerste lungo, cappuccino of espresso.

De beste espressomachine verdient de beste koffie

Koffiebonen, koekjes, suikersticks, porselein en meer. Met het totaalaanbod van Caféma espresso heb je alles in huis. Bij ons heb je keuze uit de mooiste espressomachines, die je kunt stylen zodat ze perfect matchen met jouw interieur. Onze routeverkopers zorgen ervoor dat je nooit koffiebonen te kort komt en dat jouw espressomachine perfect is afgesteld. Wil je jouw medewerkers een training aanbieden? Onze barista komt bij je langs.

Caféma espresso, koffie waar je voor terugkomt

Caféma espresso heeft drie verschillende melanges met ieder zijn eigen karakter, smaakpalet en ideale toepassing. Caresso is perfect voor een lungo. Imagio komt tot bloei in alle melkvariaties en is zeer aan te raden als espresso. De flexibele Famoso is inzetbaar voor alle koffievariaties. Zo is er voor ieder wat wils. Op het smaakpalet van alle melanges kun je vertrouwen; die is constant.

Caféma espresso Caresso

Melange Caresso is een 100% Arabica slow roast melange met een boterzacht mondgevoel. Met tonen van chocolade en vanille en een licht bloemig aroma. Caresso heeft een perfecte balans van bitters en rinsheid. Je geniet van een lange zachte afdronk met karakter.

Met Caresso schenk je een intense espresso en een zachte lungo.

Caféma espresso Famoso

Melange Famoso is een veelzijdige melange van Arabica en Robusta espressobonen. Deze slow roast koffie heeft een dikke cremalaag, pit en een licht bittertje. Laat je verwennen door de intense, kruidige smaak met hints van kruidnagel en donkere chocolade.

Met Famoso kun je alle kanten op: schenk je een café latte, een espresso, een krachtige lungo of toch een cappuccino?

Caféma espresso Imagio

Melange Imagio is een mooie slow roast van Arabica en Robusta espressobonen. Vol, kruidig en intens van smaak. Met subtiele tonen van cacao en kaneel. Imagio leent zich perfect voor alle melkvariaties en als espresso.

Met Imagio schenk je een krachtige Italiaanse espresso, een licht gezoete cappuccino en een stevige lungo.

Onbezorgd genieten van goede koffie met Rainforest Alliance

Een duurzamere wereld, de natuur beschermen en het leven van boeren en arbeiders verbeteren. Met het Rainforest Alliance keurmerk dragen we ons steentje bij aan continue verbetering in de koffiesector. Het behoud van bossen, een veilige werkomgeving en het beschermen en bevorderen van mensenrechten zijn doelen waar Rainforest Alliance zich voor inzet. Caféma espresso smaakt niet alleen goed, genieten van Caféma espresso voelt ook goed.

Caféma espresso ook in jouw bedrijf?

Wil je Caféma espresso, een espressomachine of één van onze andere producten in jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. We informeren je graag over de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie. 

Bekijk onze andere koffiemerken

Logo-organico-grey-gecentreerd.png Logo-organico-fc-gecentreerd.png
Middel 10-8.png Middel 3-8.png
Logo_Wadden-espresso-greyV2.png Logo_Wadden-espresso-fcV2.png
Logo_Beans__Business_gecentreerd.png Logo_Beans__Business_zwart_gecentreerd.png