Met Caféma espresso schenkt u een heerlijke slow roast koffie!

Met drie verschillende melanges is er een optimale samenstelling voor iedere gelegenheid. Gaat u voor de boterzachte Caresso, de veelzijdige Famoso, de krachtige Imagio of combineert u de melanges voor verschillende bereidingen? De keus is aan u, het perfect afstellen van de koffiemolens, dat doen wij. Zo kun u zich focussen op het maken van de lekkerste lungo, cappuccino of espresso.

Wilt u uw medewerkers een training aanbieden? Onze barista komt bij u langs.

De beste espressomachine verdient de beste koffie

Koffiebonen, koekjes, suikersticks, porselein en meer. Met het totaalaanbod van Caféma espresso heb je alles in huis. Bij ons heb je keuze uit de mooiste espressomachines, die je kunt stylen zodat ze perfect matchen met jouw interieur. Onze routeverkopers zorgen ervoor dat je nooit koffiebonen te kort komt en dat jouw espressomachine perfect is afgesteld. Wil je jouw medewerkers een training aanbieden? Onze barista komt bij je langs.

Melange Caresso

Melange Caresso is een 100% Arabica slow roast melange met een boterzacht mondgevoel.

Met tonen van chocolade en vanille en een licht bloemig aroma. Caresso heeft een perfecte balans van bitters en rinsheid. Je geniet van een lange zachte afdronk met karakter. Met Caresso schenk je een intense espresso en een zachte lungo.

Melange Famoso

Melange Famoso is een veelzijdige melange van Arabica en Robusta espressobonen.

 

Deze slow roast koffie heeft een dikke cremalaag, pit en een licht bittertje. Laat je verwennen door de intense, kruidige smaak met hints van kruidnagel en donkere chocolade.


Met Famoso kun je alle kanten op: schenk je een café latte, een espresso, een krachtige lungo of toch een cappuccino?

Caféma espresso Imagio

Melange Imagio is een mooie slow roast van Arabica en Robusta espressobonen.


Vol, kruidig en intens van smaak. Met subtiele tonen van cacao en kaneel. Imagio leent zich perfect voor alle melkvariaties en als espresso.


Met Imagio schenk je een krachtige Italiaanse espresso, een licht gezoete cappuccino en een stevige lungo.

Onbezorgd genieten van goede koffie met Rainforest Alliance


Een duurzamere wereld, de natuur beschermen en het leven van boeren en arbeiders verbeteren. Met het Rainforest Alliance keurmerk dragen we ons steentje bij aan continue verbetering in de koffiesector. Het behoud van bossen, een veilige werkomgeving en het beschermen en bevorderen van mensenrechten zijn doelen waar Rainforest Alliance zich voor inzet.

Caféma espresso smaakt niet alleen goed, genieten van Caféma Espresso voelt ook goed.

Caféma espresso ook bij u in het bedrijf?

Wilt u Caféma espresso, een espressomachine of één van onze andere producten voor bij u in de zaak? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak met één van onze accountmanagers. Zij informeren u graag over onze producten, diensten en de mogelijkheden.

Bekijk ook onze andere koffiemerken

Middel 9-8.png Middel 5-8.png
Middel 10-8.png Middel 3-8.png
Middel 11-8.png Middel 6-8.png
Logo_Beans & Business_Grijs_Tekengebied 1.png Logo_Beans & Business_Zwart_Tekengebied 1_Tekengebied 1_Tekengebied 1.png