Je voelt je speciaal met

The Art of Tea Collection

 

Met The Art of Tea Collection is thee drinken een feestje. Heb je een keuze kunnen maken uit de negen volle theesmaken, dan begint het uitpakken van jouw cadeautje. De intense geur van hoge kwaliteit thee komt je tegemoet. Is je thee precies goed op sterkte? Dangebruik je het doosje als theetip. Je voelt je speciaal met The Art of Tea Collection.


The Art of Tea Collection is prachtig vormgegeven én duurzaam verpakt. De biologisch afbreekbare theezakjes passen perfect in de kleurrijke tubes: kleine theedoosjes gemaakt van FSC karton. Deze single serve tubes worden per 30 stuks in een mooi vormgegeven FSC kartonnen omdoos geleverd en verpakt in een 100% gerecycled plastic wrap. Hierdoor behoudt de thee zijn volle smaak en geur.

De kunst van het uitserveren


Niet alleen de geur en smaak van de Art of Tea Collection zijn bijzonder, het uitserveren van deze theesmaken is tot een kunst verheven. De prachtige fleurige theedoosjes show je in een 12-tubes serveerpalet of 36-tubes houten serveertray. Alsof je als kind voor een kleurrijke snoepkraam staat en zelf een snoepje mag uitzoeken. Welke smaak gaat het worden? 

Uiteraard is er ook bijpassend Art of Tea servies beschikbaar. Op de schotel kun je jouw uitgekozen theedoosje plaatsen. Zo krijg je helemaal een kunstige presentatie. 

Een palet aan intense theesmaken

The Art of Tea Collection bestaat uit negen intense theesmaken. De zakjes bevatten grove stukken thee; het is net alsof je losse thee serveert. Met de luxe verpakking is ieder theedoosje een klein cadeautje. Geef je gasten de tijd om een keuze te maken uit dit luxe smaakpalet. 

Full English Blend | Full Earl Grey | Full Rooibos | Full Ginger Lemon | Full Green Tea Lemon | Bright Green Tea Jasmine | Bright Tropical Fruits | Pure Green | Spicy Chai

Houd je van volle theesmaken?

De traditionele Full English Blend is lekker op ieder moment van de dag. Full Earl Grey heeft heerlijke frisse tonen van lavendel en citrusachtige bergamot. Al sinds de 18e eeuw wordt er genoten van Full Rooibos met zijn prachtige koperen kleur. Verwarm je lichaam en geest met Full Ginger Lemon, een blend met zongerijpte citroen en gember. Of kies voor de frisse kleur van citroenschil en citroengras in Full Green Tea Lemon. 

Ruik eens, wat een heldere geuren

Groene thee is perfect in harmonie met de onweerstaanbare geur van de jasmijnbloem in Bright Green Tea Jasmine. Je krijgt het ultieme vakantiegevoel met Bright Tropical Fruits, een groene thee verrijkt met zongerijpte papaya en ananas.  

Ga voor de karakteristieke smaak van pure groene thee in Pure Green. 

Of laat je verrassen door de koninklijke Spicy Chai, een traditionele Indiase melange vol pure specerijen.

Fair Grounds Foundation

The Art of Tea Collection is verbonden aan de Fair Grounds Foundation: we dragen bij aan een betere toekomst voor de mensen die wonen en werken op theeplantages. Zo wordt er onder andere gewerkt aan beter onderwijs voor kinderen en toegang tot gezondheidszorg.

The Art of Tea Collection ook in jouw bedrijf?

Wil je dit luxe theeconcept of één van onze andere producten in jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. We informeren je graag over de mogelijkheden onder het genot van een kop thee.

Bekijk ons andere theemerk

Logo_Urban Tea Garden_Grijs.png Middel 8-8.png