Je voelt je speciaal met

The Art of Tea Collection

 

Met The Art of Tea Collection is thee drinken een feestje. Heb je een keuze kunnen maken uit de negen volle theesmaken, dan begint het uitpakken van jouw cadeautje. De intense geur van hoge kwaliteit thee komt je tegemoet. Is je thee precies goed op sterkte? Dangebruik je het doosje als theetip. Je voelt je speciaal met The Art of Tea Collection.


The Art of Tea Collection is prachtig vormgegeven én duurzaam verpakt. De biologisch afbreekbare theezakjes passen perfect in de kleurrijke tubes: kleine theedoosjes gemaakt van FSC karton. Deze single serve tubes worden per 30 stuks in een mooi vormgegeven FSC kartonnen omdoos geleverd en verpakt in een 100% gerecycled plastic wrap. Hierdoor behoudt de thee zijn volle smaak en geur.

Een palet aan intense theesmaken

 

The Art of Tea Collection bestaat uit negen intense theesmaken. De zakjes bevatten grove stukken thee; het is net alsof je losse thee serveert. Met de luxe verpakking is ieder theedoosje een klein cadeautje. Geef je gasten de tijd om een keuze te maken uit dit luxe smaakpalet.

Houd je van volle theesmaken?

 

De traditionele Full English Blend is lekker op ieder moment van de dag. Full Earl Grey heeft heerlijke frisse tonen van lavendel en
citrusachtige bergamot. Al sinds de 18e eeuw wordt er genoten van Full Rooibos met zijn prachtige koperen kleur. Verwarm je lichaam en geest met Full Ginger Lemon, een blend met zongerijpte citroen en gember. Of kies voor de frisse kleur van citroenschil en citroengras in Full Green Tea Lemon.

Ruik eens, wat een heldere geuren

 

Groene thee is perfect in harmonie met de onweerstaanbare geur van de jasmijnbloem in Bright Green Tea Jasmine. Je krijgt het ultieme vakantiegevoel met Bright Tropical Fruits, een groene thee verrijkt met zongerijpte papaya en ananas.

Neem gerust de tijd om een keuze te maken Ga voor de karakteristieke smaak van pure groene thee in Pure Green.
Of laat je verrassen door de koninklijke Spicy Chai, een traditionele Indiase melange vol pure specerijen.

De kunst van het uitserveren

 

Niet alleen de geur en smaak van de Art of Tea Collection zijn bijzonder, het uitserveren van deze theesmaken is tot een kunst verheven. De prachtige bonte theedoosjes show je in een 12-tubes serveerpalet of 36-tubes houten serveertray. Alsof je als kind
voor een kleurrijke snoepkraam staat en zelf een snoepje mag uitzoeken. Welke smaak gaat het worden?


De Art of Tea theekaart kun je tentoonstellen in een houten schildersezel. Uiteraard is er ook bijpassend Art of Tea servies beschikbaar. Op de schotel kun je jouw uitgekozen theedoosje plaatsen.

Proef de smaken van The Art of Tea Collection

Bent u helemaal verliefd geworden op dit eigenzinnige theeconcept? Dan is het tijd om kennis te maken met haar heerlijke smaken! Maak vrijblijvend een proefafspraak met één van onze accountmanagers. Zij vertellen u er graag meer over, hier bij ons in de showroom of bij u op locatie.

Bekijk ook ons andere theemerk

Logo_Urban Tea Garden_Grijs.png Middel 8-8.png