Iedereen geniet van Organico

Organico is dé fairtrade koffie met karakter. Een prachtige blend van 100% biologisch geteelde Arabica en Robusta bonen. Ontdek de rijke smaak die voortkomt uit het beste dat de natuur te bieden heeft. Met Organico kun je meer genieten van het leven.

Het geheim voor een goede dag? Een kopje Organico

 

Je kijkt om je heen. Een volle, kruidige geur prikkelt je zintuigen. Je ademt diep in. Een samenspel van laurier, subtiele bittertonen en een vleugje cacao doet je ontspannen. In een flits zie je hoe stroken gefilterd zonlicht schijnen op een slank gespierde arm op een koffieplantage. Een glimlach. 

100% biologisch geteelde Arabica en Robusta bonen. Fairtrade gecertificeerde koffie van fantastische kwaliteit. Je neemt een slokje. De romige warme drank danst in je mond. Je geniet met volle teugen van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Het voelt goed. Je knippert een keer met je ogen en je bent je weer bewust van het koffiekopje in je hand. Vandaag wordt een mooie dag.

De robuuste melanges van Organico

 

Organico bestaat uit twee rijke, robuuste melanges. Met de medium gebrande Organico Medio verwen je jouw gasten met een heerlijke espresso of lungo. De typisch Italiaanse branding van Organico Scuro maakt deze krachtige melange geliefd voor een latte macchiato, cappuccino of flat white. Met de 100% biologische en Fairtrade gecertificeerde melanges van Organico geniet je van heerlijke koffie en draag je tegelijkertijd bij aan een betere wereld.

Organico Medio

Organico Medio kenmerkt zich door zijn volle, romige en kruidige smaak. De mooie blend van Arabica en Robusta bonen geven deze koffie een romig mondgevoel. Je ruikt karamel, cacao, een vleugje noten en je proeft een zacht bittertje.

Deze volle, kruidige biologische koffie komt tot bloei als espresso en lungo en is tegelijkertijd krachtig genoeg voor melkvariaties. Met Organico Medio kun je echt alle kanten op.

Organico Scuro

Organico Scuro is met zijn donkere, typisch Italiaanse branding geliefd bij de gevorderde espressodrinker. Koffie met een sterke intensiteit, een hint kaneel, cacao, romigheid en een mooie afdronk, die je doet denken aan de zoete, stroperige en licht bittere smaak van melasse. In melkvariaties behoudt Organico Scuro zijn karakteristieke smaak.

Met Organico Scuro zet je een prachtige espresso, een krachtige lungo en een smaakvolle capuccino, latte macchiato of flat white neer. Laat je gasten genieten van de kwaliteit en rijke smaak van deze koffie.

Beter voor jou, beter voor de wereld: drink Organico

Organico is 100% Fairtrade gecertificeerd en daar zijn we trots op. Met dit keurmerk zorgen we ervoor dat onze koffiebonen worden verbouwd en verhandeld onder ethische en milieuvriendelijke omstandigheden. Dit betekent dat boeren een eerlijke prijs ontvangen voor hun producten en dat er geen sprake is van kinderarbeid of uitbuiting. Bovendien wordt een deel van de opbrengst geïnvesteerd in lokale gemeenschappen om onderwijs, gezondheidszorg en infrastructuur te ondersteunen.

Wanneer je geniet van een kopje Organico, kun je er zeker van zijn dat je bijdraagt aan een betere wereld en een eerlijke behandeling van koffieproducenten.

Feel good, taste good, 100% biologische koffie

De volle melanges van Organico zijn samengesteld uit 100% biologisch geteelde Arabica- en Robusta bonen. Dit is niet alleen gunstig voor de smaak, maar ook voor het milieu en de mensen die op de plantages werken. Er worden natuurlijke methoden gebruikt om insecten en ziekteverwekkers te bestrijden. De koffieplanten zijn omringd door schaduwbomen en bodembedekkers, zodat ze worden voorzien van de juiste hoeveelheid vocht en zonlicht. Het resultaat is koffie van hoge kwaliteit met een krachtige, volle smaak. 

Organico ook in jouw bedrijf?

Wil je Organico, een espressomachine of één van onze andere producten in jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. We informeren je graag over de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie.

Bekijk onze andere koffiemerken

Middel 8-8.png Middel 4-8.png
Middel 10-8.png Middel 3-8.png
Logo_Wadden-espresso-greyV2.png Logo_Wadden-espresso-fcV2.png
Logo_Beans__Business_gecentreerd.png Logo_Beans__Business_zwart_gecentreerd.png