Boost your Focus 24/7 met Beans&Business

Bij DEAC Koffie Experts weten we hoe belangrijk koffie is voor het bedrijfsleven. Daarom hebben we drie heerlijke, 100% Fairtrade melanges in het Beans&Business assortiment die variëren in sterkte. Onze koffie is geschikt voor alle volautomatische koffiemachines, waardoor je jouw collega’s en klanten kunt verwennen met echt goede koffie en kunt vertrouwen op hun prestaties.

Wij maken serieus werk van goede koffie

Of je nu een startende ondernemer bent of een doorgewinterde professional, koffie kan een cruciaal ingrediënt zijn voor succes. Het stelt ons in staat om alert en gefocust te blijven tijdens lange vergaderingen en belangrijke taken. Het helpt ons ook om onze gedachten te ordenen, te brainstormen over nieuwe ideeën en in verbinding te staan met collega’s. En laten we eerlijk zijn, wie kan er nu een ochtend zonder koffie?

Socializen en netwerken bij de koffiemachine en een dienst afwisselen met een aangename koffiebreak. Met Beans&Business draag je bij aan een positieve bedrijfscultuur. Een prettige werkomgeving en een fijne werksfeer zijn essentieel voor gemotiveerde medewerkers.

Beans&Business Boost

Boost is speciaal samengesteld voor degenen die behoefte hebben aan een extra dosis energie.

Maak een prachtige espresso of cappuccino die wordt gekenmerkt door aardse tonen, een licht bittertje en een hint van pure chocolade. Verwen jezelf met deze smaakvolle oppepper en geef je prestaties een welverdiende boost.

Beans&Business Focus

Focus is je ideale metgezel voor iedere werkdag.

Geniet van een krachtige lungo met een vleugje citrus, chocolade en specerijen, terwijl je langdurig je focus behoudt. Laat je inspireren en blijf scherp, zelfs tijdens de meest veeleisende taken.

Beans&Business 24/7

24/7 is samengesteld uit 100% Arabica bonen. Deze melange is een echte allemansvriend die de hele dag door gedronken kan worden. Bereid de perfecte lungo en geniet van zijn romige, frisse smaak met een subtiel zuurtje. 24/7 helpt je om weer doelgericht aan het werk te gaan, ongeacht het tijdstip.

Het is prettig werken met 100% Fairtrade gecertificeerde koffie

Beans&Business is 100% Fairtrade gecertificeerd en daar zijn we trots op. Met dit keurmerk zorgen we ervoor dat onze koffiebonen worden verbouwd en verhandeld onder ethische en milieuvriendelijke omstandigheden.

Dit betekent dat boeren een eerlijke prijs ontvangen voor hun producten en dat er geen sprake is van kinderarbeid of uitbuiting. Bovendien wordt een deel van de opbrengst geïnvesteerd in lokale gemeenschappen om onderwijs, gezondheidszorg en infrastructuur te ondersteunen. Als je geniet van een kopje Beans&Business, kun je er zeker van zijn dat je bijdraagt aan een betere wereld en een eerlijke behandeling van koffieproducenten.

Beans&Business ook in jouw bedrijf?

Wil je Beans&Business, een espressomachine of één van onze andere producten in jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. We informeren je graag over de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie.

Bekijk onze andere koffiemerken

Middel 8-8.png Middel 4-8.png
Logo-organico-grey-gecentreerd.png Logo-organico-fc-gecentreerd.png
Middel 10-8.png Middel 3-8.png
Logo_Wadden-espresso-greyV2.png Logo_Wadden-espresso-fcV2.png