Faema E61

De espressomachine voor de echte koffieliefhebber! De Faema E61 espressomachine heeft een traditionele, klassieke uitstraling. Met de dubbele zetgroep bereidt u eenvoudige een enkele of dubbele espresso of café crème. Daarnaast is de machine voorzien van twee stoompijpen en een aparte heet-wateruitloop. 

Iconisch ontwerp

 

Hoewel gebouwd met behoud van het oorspronkelijke ontwerp en de originele materialen, beschikt de E61 over bijgewerkte apparaten die verband houden met zijn revolutionaire technische oplossingen en zijn elegante behuizing van roestvrij staal.

 

Wat maakt de E61 bijzonder

 

De E61 is de eerste machine die een volumetrische pomp gebruikt om het water de ideale 9-atmosfeerdruk te geven en constant te houden tijdens het hele extractieproces, in tegenstelling tot hefboommachines.

E61 Legend

 

Dankzij het pre-infusiesysteem zorgt de verlenging van de contacttijd tussen het water en de gemalen koffie vóór extractie voor een optimale extractie wat betreft de organoleptische eigenschappen van de espresso.

Een ontwerp met een tijdloze stijl

 

Vintage en modern blijven naast elkaar bestaan: gesatineerd en verchroomd staal worden afgewisseld met tin. Ontwikkeld in samenwerking met de industriële divisie van Italdesign, was de President de winnaar van de prestigieuze Red Dot Award in 2020.

Ook een Faema machine bij jou in het bedrijf?

Benieuwd naar onze Faema machines? Wij vertellen je graag wat deze machines uniek maakt en kijken met je mee of deze machines aansluiten bij jouw wensen. Daarnaast is het ook mogelijk om het complete Faema aanbod te bekijken en de koffie te proeven.