Faema E71 Touch

De meest recente toevoeging aan het E71-assortiment. Het Faema E71-assortiment is verrijkt met een nieuw slim en intuïtief product dat is gemaakt om te voldoen aan de behoeften van een steeds bredere doelgroep.

Interface met touchscreen

 

De interface met 4,3" display, horizontaal en zichtbaar vanuit alle hoeken, heeft de typische kenmerken van de E71-reeks, ondersteund door Newton-elektronica: hij kan gepersonaliseerd worden door het aantal en de kleur van de programmeerbare doseerknoppen te kiezen.

De nieuwe filterhouders

 

De nieuwe filterhouders zijn ontworpen om de ergonomie van de machine te maximaliseren en om prestaties van hoog niveau te garanderen, ook bij intensief gebruik: de anatomische handgreep in een hoek van 10°, de bodem van het kopje vlak en gemakkelijk schoon te maken, de nieuwe modulaire uitlopen, verkrijgbaar in lange of korte versies, waarmee u zich gemakkelijk kunt aanpassen aan het aantal gebruikte kopjes.

Autosteam

en Purge-functie

 

Spitsuur. Stelt u zich eens voor dat u een machine heeft die automatisch melk opschuimt terwijl u de koffie van uw klant zet. Dat kan dankzij Autosteam, veilig in gebruik dankzij de Cold Touch-cover. De "Purge"-functie, aangegeven door een blauw pictogram dat oplicht na Autosteam, maakt een onmiddellijke en effectieve reiniging van de automatische staaf mogelijk.

Ook een Faema machine bij jou in het bedrijf?

Benieuwd naar onze Faema machines? Wij vertellen je graag wat deze machines uniek maakt en kijken met je mee of deze machines aansluiten bij jouw wensen. Daarnaast is het ook mogelijk om het complete Faema aanbod te bekijken en de koffie te proeven.