Voor de echte koffieliefhebbers is een halfautomatische koffiemachine op het werk een droom die uitkomt. Helaas is dit niet per se het meest ideale koffiezetapparaat voor op kantoor. Het kost namelijk veel meer tijd om een kop koffie te zetten met een halfautomatische koffiemachine dan met een volautomatisch exemplaar. Gelukkig is er een oplossing: combineer de half- en volautomaat op het werk en geniet enerzijds van de perfecte smaak en anderzijds van het gemak van één druk op de knop.

De voordelen van een halfautomatische machine

Een halfautomaat is de droom van veel koffieliefhebbers. De halfautomaat geeft u namelijk de mogelijkheid om te ‘spelen’ met verschillende koffiebonen en de maalgraad hiervan. Op deze manier kunt u uw espresso of lungo geheel op uw eigen smaak afstemmen. Bovendien zijn bijna alle halfautomaten van een stoompijpje voorzien. Met behulp van een stoompijpje en wat melk tovert u uw espresso om tot de lekkerste cappuccino of latte macchiato.

Het gemak van een volautomatische machine

Wilt u graag goede koffie op kantoor, maar heeft u geen zin in alle poespas van een halfautomatische machine? Dan is een volautomatische machine de beste keuze. Een volautomatische espressomachine is het perfecte koffiezetapparaat voor op kantoor. Met één druk op de knop zet u de lekkerste koffiespecialiteiten. Van een krachtige espresso tot een schuimende latte macchiato.

De perfecte combinatie

De meeste bedrijven kiezen graag voor gemak en gaan dus voor een volautomatische machine. Best logisch. Een halfautomatische machine vergt namelijk niet alleen veel tijd, maar ook veel kennis. En dat is niet bepaald handig voor een koffiezetapparaat voor op kantoor. Maar wat nou als u kunt genieten van het gemak van een volautomatische machine en de ambacht van een halfautomaat? Wat dacht u van een combinatie tussen deze twee machines? Geniet bijvoorbeeld van een ambachtelijke kop koffie in het bedrijfsrestaurant en zet binnen no-time een goede kop koffie in de kantine. Zo heeft u het beste van twee werelden!