Koffie serveren van barista-kwaliteit is een enorme trekpleister voor uw zaak. Maar… niet iedere medewerker is barista en het trainen van al uw medewerkers vergt veel tijd. Wij stellen u daarom graag voor aan de Lattiz® machine van FrieslandCampina. Deze gebruiksvriendelijke machine maakt melk opschuimen gemakkelijk en is de perfecte aanvulling op uw traditionele espressomachine. In dit blog zetten wij alle eigenschappen voor u op een rij.

 

1. Barista-kwaliteit melkschuim met één druk op de knop

Of uw medewerkers nu wel of geen barista-vaardigheden hebben, u wilt uw gasten constant mooie koffies serveren van barista-kwaliteit. Lattiz® helpt daarbij! Met één druk op de knop produceert de machine hoge kwaliteit melkschuim, waarmee iedere medewerker een cappuccino, latte macchiato of koffie verkeerd kan maken.

2. Zes knoppen verzorgen alle gewenste variaties

Lattiz® kent geen ingewikkelde programma’s, maar gewoon zes knoppen waarmee het benodigde schuim voor diverse variaties kan worden getapt. U zet eenvoudig de dosering voor een kop cappuccino, latte macchiato of koffie verkeerd maar ook voor een hele of een halve kan melkschuim. Verder kan er met de +knop nog worden gekozen voor een variabele hoeveelheid.

3. Verkorte wachttijd

Met Lattiz® zet u per minuut zes koppen cappuccino. Terwijl de machine het benodigde melkschuim bereidt, zijn uw medewerkers bezig met de bereiding van de koffie. Gehalveerde bereidingstijd dus én een veel kortere wachttijd voor uw gasten.

4. Perfect voor Latte Art

Is het werken met deze machine dan nog leuk voor de barista’s? Jazeker! Het type melkschuim kan op twee varianten worden ingesteld: Barista en Latte Art. Zo ervaren barista’s het gemak en de snelheid van melk opschuimen met Lattiz®, maar kunnen zij uw gasten alsnog omverblazen met hun Latte Art.

5. Tevreden gast = terugkerende gast

“Als je écht een goede cappuccino wilt, dan moet je naar…!” Dat is wat uw gasten over u moeten vertellen. Met een Lattiz® machine bent u in elk geval verzekerd van kwaliteit melkschuim en dus al voor de helft op weg.

6. 140 cappuccino’s uit één Bag-in-Box

Lattiz® maakt gebruik van een Bag-in-Box systeem, waardoor u de zak met 4 liter melk gemakkelijk en stabiel in de machine plaatst. Eén Bag-in-Box is goed voor 140 cappuccino’s.

7. Houdbaarheid

Een Bag-in-Box is na opening tien dagen ongekoeld houdbaar. Hiervoor hoeft u het product niet uit de machine te halen aan het einde van de dag, u kunt het gewoon bewaren in de Lattiz® machine. En zijn de tien dagen voorbij? Dan geeft de machine u een seintje dat het tijd is om de Bag-in-Box te verwisselen.

8. Geen speciale reiniging nodig

Niets is zo vervelend als een machine die op het drukste moment van de dag gereinigd moet worden. Bij Lattiz® is dit dan ook niet aan de orde. De onderdelen die in aanraking komen met melk worden na gebruik verwijderd en de machine spoelt automatisch (ca. 1 minuut) na het verwisselen van de Bag-in-Box, wanneer er 45 minuten geen activiteit is geweest en aan de start en het einde van de dag. Het menu begeleidt eenvoudig de benodigde stappen, zodat iedereen dit kan bedienen.

9. Lattiz draagt bij aan duurzaamheid

Naast dat Lattiz® gemakkelijk is in het gebruik, draagt het systeem ook bij aan de duurzaamheid van uw onderneming. Omdat het melkvolume precies per kop wordt afgemeten wordt er geen melk verspild. Eén Bag-in-Box levert net zoveel porties als 17,5 literpakken melk. Dat betekent dus minder afval, minder koelruimte en minder uitstoot doordat er minder vaak toevoer van pakken nodig is. Daarnaast voldoet de machine aan energielabel A++ en omdat er geen grondige reiniging nodig is bespaart dat schoonmaakmiddelen en (warm) water.

10. Nu aanschaffen = direct gemak

Bent u overtuigd geraakt van de voordelen van deze slimme melkoplossing? Schaf dan nu een Lattiz® aan! Vanaf het moment dat wij de melkopschuimer bij u plaatsen, produceert u met het grootste gemak het beste melkschuim. Neem voor bestelling contact met ons op via telefoonnummer 0174-527 800 of via sales@deac.nl.