De zachte smaak van Wadden espresso

Wadden espresso is een premium biologische espresso die voldoet aan de strenge Max Havelaar normen voor eerlijke handel. De Arabica bonen worden met behoud van traditionele methoden geteeld in Latijns-Amerika. Het eindresultaat is een luxe, duurzame espresso met een uitzonderlijk zachte smaak.

100% biologische koffie

Wadden espresso is samengesteld uit 100% biologisch geteelde Arabica bonen. Op de plantages worden insecten en ziekteverwekkers op natuurlijke wijze bestreden. Bovendien groeien de koffieplanten te midden van schaduwbomen en bodembedekkers, wat zorgt voor de juiste balans van vocht en zonlicht. Dit leidt tot koffie van ongeëvenaarde kwaliteit, met een complex smaakpalet. Wadden espresso biedt een zijdezachte smaak en een rijk aroma.

Ontdek de smaak van verantwoord genieten met Wadden espresso

Kiezen voor Wadden espresso is niet alleen een keuze voor hoge kwaliteit, maar ook een statement voor duurzaamheid en eerlijke handel. Met onze espresso kun je genieten van een sublieme koffie-ervaring, terwijl je bijdraagt aan het welzijn van koffieboeren en het behoud van het milieu. 

Wadden espresso ook in jouw bedrijf?

Wil je Wadden espresso, een espressomachine of één van onze andere producten in jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. We informeren je graag over de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie.

Bekijk onze andere koffiemerken

Middel 8-8.png Middel 4-8.png
Logo-organico-grey-gecentreerd.png Logo-organico-fc-gecentreerd.png
Middel 10-8.png Middel 3-8.png
Logo_Beans__Business_gecentreerd.png Logo_Beans__Business_zwart_gecentreerd.png