Rex-Royal S1

Eersteklas drankcreaties ondanks een verbazingwekkend compacte vorm. Dit alles en meer zit in de Rex-Royal S1, de professionele koffiemachine voor kleine tot middelgrote capaciteiten.


Of u nu een klassieke koffie, espresso of tal van melk-, gemengde dranken en warme chocolademelk wilt aanbieden in een bakkerij, een klein restaurant, in gemakswinkels of op kantoor, de S1 zorgt met zijn krachtige en hoge -kwaliteit componenten.


Kies tussen verse en instant producten. Het gebruiksvriendelijke, video-compatibele 7-inch touchscreen biedt een breed scala aan drankselecties en u kunt kiezen


tussen geserveerde of zelfbedieningslay-out. De S1 zal u overtuigen.

Innovatie & Duurzaamheid

De hoogwaardige, nieuw ontwikkelde, krachtige Rex-Royal metalen zetgroep heeft een capaciteit van maximaal 16 gram gemalen koffie. Dit zorgt voor de hoogste kwaliteit koffie en garandeert een optimale extractie voor zowel enkele als dubbele producten. Het is mogelijk om tegelijkertijd thee en koffie te zetten met het professionele Rex-Royal thee-/stoomketelsysteem dat tot 26 liter heet water per uur kan produceren.


Om het potentieel van de S1 maximaal te benutten, hebben onze ingenieurs de speciaal ontwikkelde software geoptimaliseerd om van de verse bonen de best mogelijke koffiespecialiteit te maken. Deskundigheid, innovatieve geest en veel passie; deze waarden kenmerken de nieuwe compacte S1 en garanderen Zwitserse kwaliteit op elk niveau.

Betoverende diversiteit

De compacte S1 neemt niet veel ruimte in beslag, maar kan elke situatie met gemak aan. Of je nu een microschuim van perfecte kwaliteit wilt voor een cappuccino of een drielaagse latte macchiato - van dit alles en meer specialiteiten geniet je met één druk op de knop.


Met de optie van twee molens kun je vertrouwen op een uitstekende koffiekwaliteit. Afhankelijk van het model kan de S1 één of twee producten en heet water tegelijkertijd bereiden. Dankzij een verscheidenheid aan combinaties en opties kan de gebruiker de S1 aanpassen aan zijn persoonlijke behoeften.


Er wordt altijd voldaan aan de HACCP-hygiënenormen en ons touchscreen leidt u eenvoudig door het reinigingssysteem, waardoor de werkdruk tot een minimum wordt beperkt. Het resultaat is altijd een schone, onberispelijke koffiemachine.

Rex-Royal ook bij jou in het bedrijf?

Benieuwd naar onze Rex-Royal machines? Wij vertellen jou graag wat deze machines uniek maakt en kijken met jou mee of deze machines aansluiten bij jouw wensen. Daarnaast is het ook mogelijk om het complete Rex-Royal aanbod te bekijken en de koffie te proeven.