Rex-Royal S500

De Rex-Royal S500 (voorheen Rex-Royal S545) is ideaal voor locaties waar veel koffie geschonken wordt. Per uur kunt u circa 250 producten bereiden (afhankelijk van de kopgrootte). Daarnaast heeft deze machine ook een uitzonderlijk grote theecapaciteit. De machine is standaard voorzien van twee koffiemolens. Zo heeft u bij ieder product de geschikte bonenmelange. En door de aparte heet-wateruitloop vallen er geen koffiedruppels in uw theewater. De machine kan eenvoudig worden uitgebreid met verschillende modules zoals een derde koffiemolen, koelkast of koppenwarmer.

Rex-Royal S500

De Rex-Royal S500 is een volautomatische totaalmachine van het hoogste niveau. Op locaties waar grote hoeveelheden koffie en thee nodig zijn, vervult de Rex-Royal S500 elke individuele wens. Van lungo’s en espresso’s tot latte macchiato’s en chocolademelk: met één druk op de knop geniet u van al deze lekkernijen.

Tot 250 producten per uur

Extractie is een doorslaggevende factor voor het bereiden van de perfecte koffie. Dankzij de gepatenteerde metalen zetgroep die tot 23 gram gemalen koffie kan bevatten, is een consistente hoge kwaliteit gegarandeerd. Daarbij heeft u altijd tegelijkertijd toegang tot water voor bijvoorbeeld thee of koffie. De Rex Royal S500 bereidt tot wel 250 producten per uur. Het nieuwe melksysteem van Rex-Royal: CompactFoam, zorgt daarnaast voor perfect melkschuim in iedere gewenste hoeveelheid, zowel koud als warm. 

 

Aparte heetwateruitloop

Wilt u naast de lekkerste koffiespecialiteiten ook snel heet water schenken? Dan zit u met een koffiemachine van Rex-Royal goed. Zo beschikt de Rex-Royal S500 over een uitzonderlijk grote theecapaciteit en kan deze machine u van 58 liter heet water per uur voorzien. Dankzij de aparte heetwateruitloop vallen er bovendien geen koffiedruppels in uw theewater. 

 

Verse bonenkoffie bij u op locatie?

Bent u op zoek naar de perfecte machine voor verse bonenkoffie? Kom dan kennismaken met de Rex-Royal S500 of onze andere Rex-Royal machines. Deze machines kunnen eenvoudig worden uitgebreid met verschillende modules, zoals een extra koffiemolen, koelkast of koppenwarmer. Als koffie experts geven wij graag advies en helpen wij u bij het maken van de juiste keus. Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom.

 

Rex-Royal ook bij jou in het bedrijf?

Benieuwd naar onze Rex-Royal machines? Wij vertellen jou graag wat deze machines uniek maakt en kijken met jou mee of deze machines aansluiten bij jouw wensen. Daarnaast is het ook mogelijk om het complete Rex-Royal aanbod te bekijken en de koffie te proeven.