Rex-Royal S2

 

Echte passie en 100 procent Swissness. Dit alles en meer vindt u in de Rex-Royal S2, de professionele koffiemachine voor middelgrote capaciteit.


Een intuïtief, video-compatibel 7-inch touchscreen biedt een hele reeks individuele drankcreaties - van espresso, de klassieke koffie, tot tal van melk en gemengde dranken zoals cappuccino, latte macchiato of warme chocolademelk. Met de optionele CompactFoam bereidt u bovendien met één druk op de knop het perfecte warme of koude melkschuim, waardoor u een nog grotere verscheidenheid aan dranken kunt aanbieden. Deze professionele machine maakt het mogelijk om één of twee kopjes koffie, heet water en stoom tegelijk af te geven.

Technologie en innovatie

De hoogwaardige, nieuw ontwikkelde, krachtige Rex-Royal metalen zetgroep heeft een capaciteit van maximaal 16 gram gemalen koffie. Dit zorgt voor de hoogste kwaliteit koffie en garandeert een optimale extractie voor zowel enkele als dubbele producten. Het is mogelijk om tegelijkertijd thee en koffie te zetten met het professionele Rex-Royal thee-/stoomketelsysteem dat tot 28 liter heet water per uur kan produceren.


Om het potentieel van de S2 maximaal te benutten, hebben onze ingenieurs de speciaal ontwikkelde software geoptimaliseerd om van de verse bonen de best mogelijke koffiespecialiteit te maken. Deskundigheid, innovatieve geest en veel passie; deze waarden kenmerken de nieuwe compacte S2 en garanderen Zwitserse kwaliteit op elk niveau.

Variaties in een handomdraai

Met het efficiënte melksysteem Rex Royal verwerkt de S2 met één druk op de knop verse melk tot microschuim en kan zo alle melkspecialiteiten zoals cappuccino of latte macchiato in een constante perfecte kwaliteit bereiden.


Onze CompactFoam-modellen bieden u ook de mogelijkheid om constant te genieten van koud en warm microschuim, bijvoorbeeld heerlijk dik schuim of zijdezacht Barista-schuim – met de keuze uit een enkele of dubbele portie. Schuim je melk handmatig op met behulp van de stoomlans met de S2, zoals een barista of je kunt dit overlaten aan de temperatuurgestuurde, automatische PowerSteam. Of het nu gaat om chocolade of vanille - met de twee instantcontainers kunnen romige en heerlijke dranken worden geserveerd. De aromamodule breidt uw drankkeuze bovendien uit met maximaal drie verschillende smaken. Serveer een gekaramelliseerde latte macchiato, een fruitige mixdrank of een Irish coffe. Het automatische HACCP-gecertificeerde reinigingsproces garandeert een hygiënische werking.

Rex-Royal ook bij jou in het bedrijf?

Benieuwd naar onze Rex-Royal machines? Wij vertellen jou graag wat deze machines uniek maakt en kijken met jou mee of deze machines aansluiten bij jouw wensen. Daarnaast is het ook mogelijk om het complete Rex-Royal aanbod te bekijken en de koffie te proeven.