Lattiz melkopschuimer

Ga voor snelheid en gemak! Met Lattiz® produceren al uw medewerkers hoge kwaliteit melkschuim met één druk op de knop.

10 redenen om te kiezen voor de Lattiz melkopschuimer

Barista kwaliteit melkschuim in een handomdraai... Zes koppen cappuccino zetten in één minuut... Gemakkelijk in onderhoud...
Klinkt dit u als muziek in de oren? In onze blog geven wij u nóg zeven goede redenen waarom Lattiz® van FrieslandCampina dé perfecte melkopschuimer is voor de horeca!

Lattiz totaal 350x200.jpg

Daar komen uw klanten voor terug

Meer dan 40% van de verkochte koffies zijn lattes en cappuccino's. Cruciaal ingredient van deze dranken is natuurlijk (naast goede koffie) perfect melkschuim. Lattiz® geeft u kop na kop schuim van barista kwaliteit dat er goed uitziet én heerlijk smaakt. Daar komen uw klanten zeker weten voor terug! 

Lattiz_Latte_made_easy_350_x_200.jpg

Lattiz in uw zaak: kopen of huren?

U wilt ook een Lattiz® voor uw zaak? Goede keuze! Vanaf het eerste moment zullen uw medewerkers niet anders meer willen. Bij DEAC Koffie Experts heeft u de mogelijkheid een machine te kopen of te huren. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met uw accountmanager.

Lattiz_front_350_x_200.jpg

Uw machine perfect onderhouden

Machinestoring op het drukste moment van de dag...
u moet er toch niet aan denken? Voorkom deze nachtmerrie met goed onderhoud. Sluit bij uw aankoop direct een onderhoudscontract af en wij zorgen ervoor dat de machine regelmatig wordt nagekeken en onderhouden.