Nieuwste Faema machines bij DEAC Koffie Experts

Ontdek de nieuwe Teorema T en de vernieuwde E98, de E98UP

 

Na de succesvolle introductie van de E71E in 2018 (winnaar Red Dot award Product Design) komt Faema ook in 2019 weer met twee fantastische introducties. Als leverancier van traditionele espressomachines is Faema altijd op zoek naar de perfecte balans tussen traditie en technologie. En natuurlijk niet alleen bij de ontwikkeling van nieuwe machines, maar juist ook in de verbetering van de bestaande modellen. Dit jaar resulteert die zoektocht in de nieuwe Teorema T en de vernieuwde E98, de E98UP.

Teorema T; helemaal van deze tijd
Een traditionele machine met een uiterlijk dat helemaal past bij de trends van nu; met zijn houten elementen en bronzen details is de nieuwe Faema Teorema T een ware lust voor het oog. Op het gebied van technologie is er gestreefd naar zoveel mogelijk flexibiliteit voor de barista. Om op elk moment van de dag gemakkelijk diverse koffievariaties tegelijk te kunnen bereiden, bevat de Teorema T een aparte knop waarmee de temperatuur voor iedere zetgroep afzonderlijk wordt ingesteld. Daarnaast zijn de stoompijpen uitgerust met dezelfde spuitmond (nozzle) als de Faema E71E, waarmee heel fijn melkschuim kan worden geproduceerd.

E98UP; robuust en veelzijdig
De vernieuwde E98, de E98UP, is een veelzijdige, robuuste espressomachine waarin een stoer stalen uiterlijk is gecombineerd met de finesse die er nodig is voor de perfecte kwaliteit van iedere kop koffie of espresso. Daarnaast is de machine met zijn ergonomische filterdragers nu nóg gebruiksvriendelijker voor de barista.

Ontmoet ze bij DEAC Koffie Experts
Om deze beauty’s te ontmoeten hoeft u niet helemaal naar Italië. In de showroom van DEAC Koffie Experts kunt u deze (en alle andere) machines van Faema van dichtbij bekijken, aanraken en natuurlijk ook zelf testen.

 

03-07-2019 Maasland