Faema E71E onthuld tijdens Horecava

De nieuwste editie van de beroemde E71

 

Vanmorgen onthulde DEAC Koffie Experts op Horecava exclusief de allernieuwste én meest uitgebreide editie van de Faema E71E. In deze iconische espressomachine, speciaal ontworpen door de beroemde ontwerper Giugiaro Design, komen traditionele kenmerken en technologie op een stijlvolle manier bij elkaar. De nieuwe extra lange coldtouch stoompijpen geven de barista extra bewegingsruimte en de stoomhendel, met purge-functie, zorgt voor handmatige controle over de stoomdruk. De E71E beschikt over het gepatenteerde GTI-systeem dat een volledige controle over de temperatuur en de infusietijden garandeert. Uniek is de individuele instelbare pompdruk die tijdens het zetproces kan worden aangepast. Standaard is de E71E in te stellen op drie koffievariaties per groep, maar op de machine die vanmorgen is onthuld door DEAC Koffie Experts en Faema kunnen de veelal vijf gewenste varianten per groep worden ingesteld.

Koffie of thee?
Niet alleen koffieliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de stand van DEAC Koffie Experts, ook voor de theedrinkers is er genoeg nieuws te zien én te proeven tijdens Horecava. De vernieuwde lijn van Theema thee bevat maar liefst acht nieuwe smaken en die mogen allemaal geproefd worden. Deze 100% fairtrade theeën worden zorgvuldig met de hand geplukt in India en worden gemaakt met de heerlijkste kruiden en echte stukjes fruit. De nieuwe smaken zijn groene thee chai, matcha, cranberry en exotische vruchten en zwarte thee sinaasappel-kaneel, rode vruchten, witte thee perzik en sterrenmunt.

De Horecava vindt plaats t/m donderdag 10 januari in de RAI Amsterdam. De stand van DEAC Koffie Experts is 12.204, te vinden in hal 12. Kom langs voor een heerlijke kop koffie! Als trotste dealer van Faema vertellen u graag meer over deze fantastische machine.

 

08-01-2019 Maasland