Jura WE8

Waar klanten, medewerkers en gasten van koffie genieten, heerst een prettige sfeer. Koffie zorgt immers voor een ontspannen, communicatieve én productieve omgeving. Wie genot, een grote diversiteit aan koffiespecialiteiten en schoonheid op prijs stelt, maakt met de WE8 een uitstekende keuze. 

Een waterreservoir met een inhoud van 3 l, een bonenreservoir voor 500 g koffiebonen en een koffieresidubak met een capaciteit van 25 porties maken van de elegante Professional-volautomaat een ideale oplossing op locaties waar dagelijks ca. 30 koffiespecialiteiten worden bereid.

Innovatieve technologieën zorgen voor een ware revolutie op het gebied van koffiegenot. De One-Touch-functie tovert specialiteiten zoals latte macchiato, flat white of cappuccino met één druk op de knop. Toetsen aan de voorzijde en een moderne TFT-display maken de bediening ook voor ongeoefende gebruikers uitermate eenvoudig.

Het heldere en puristische design, geaccentueerd door edel afgewerkte vlakken in Chrome, maakt de WE8 tot een waar highlight in iedere keuken.

Geavanceerde molen voor superieure smaak

De WE8 koffiemachine introduceert een professionele aroma-molen die garant staat voor 12,2% meer aroma en een consistent hoge kwaliteit van de gemalen koffie. Dankzij een geavanceerde molengeometrie wordt een optimale maalcurve bereikt, wat resulteert in een verfijnde smaakbeleving door een hoger gehalte aan fijne deeltjes.

Ruime keuze aan koffiespecialiteiten

Vernieuwd en verbeterd, de WE8 biedt nu tot 16 verschillende koffiespecialiteiten met slechts één druk op de knop. Naast klassiekers zoals espresso en cappuccino, omvat het nieuwe assortiment ook espresso macchiato, espresso doppio, speciale koffiecreaties en zelfs water voor groene thee, allemaal direct beschikbaar.

Personaliseer jouw koffie-ervaring

De WE8 blinkt uit in personalisatie. Je kunt de hoeveelheid koffie en water aanpassen aan jouw smaak en het type kopje dat je gebruikt. Bovendien kun je jouw voorkeuren voor specifieke koffiespecialiteiten instellen en zelfs bepaalde dranken blokkeren. Voor extra controle zijn er speciale modi die alleen met bepaalde toetscombinaties kunnen worden gewijzigd, zodat jouw koffie altijd precies is zoals jij het wilt.

Specificaties

70 kopjes koffie per uur
Variabele zetgroep, 5-16 g
Waterreservoir 3 l
Bonenreservoir 500 g
Koffieresidubak max. 25 porties
In hoogte verstelbare koffie- en cappuccinouitloop
Energie Spaar Modus (E.S.M.©)

Ook een Jura machine in jouw bedrijf?

Benieuwd naar onze Jura machines? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. We laten het complete aanbod aan je zien en informeren je graag over de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie.