Thermosifonic President

Faema's nieuwe machine, President, is ontworpen voor degenen die altijd naar de toekomst kijken zonder ooit afstand te doen van tradities. Hij is een nieuwe versie van de iconische modellen uit de jaren '60 en biedt geavanceerde technologie.


Het is een machine waarin het verleden en de toekomst naast elkaar bestaan. Het resultaat is een uitgekiend product dat door de restyling niet alleen de ruimte naar een hoger niveau weet te tillen, maar zich ook onderscheidt op het gebied van kwaliteit en innovatieve eigenschappen.

Het Thermobalance-systeem

 

Met Faema Thermosiphonic President kunt u de temperatuur van elke groep aanpassen dankzij externe knoppen om het organoleptische profiel van elke koffie te verbeteren. De beste oplossing als u espresso en caffè crème optimaal wilt tappen of de extractie van de single shot wilt verbeteren.

Zorgvuldige selectie van materialen

 

Metaal & zwarte stijl in perfecte match tussen de zwarte basis en inox hoge structuur, met zwarte details voor de nieuwe stoomhendels en het handvat van de nieuwe filterhouder.

Eén machine, oneindige persoonlijkheden

 

U kunt de basis en alle carrosserieën personaliseren dankzij het eenvoudig te verwijderen systeem.

Omdat ergonomie prestatie is

 

De ergonomische filterhouders, de in hoogte verstelbare wastafel, het touchscreen of instellingen met drie knoppen, allemaal aanpasbaar per groep, zijn slechts enkele van de speciale functies die zijn ontworpen om uw werk te vereenvoudigen

Ook een Faema machine bij u het bedrijf?

Benieuwd naar onze Faema machines? Wij vertellen u graag wat deze machines uniek maakt en kijken met u mee of deze machines aansluiten bij uw wensen. Daarnaast is het ook mogelijk om het complete Faema aanbod te bekijken en de koffie te proeven.