Faema E71E

Stelt u zich een machine voor die kan voldoen aan de behoeften van koffiespecialisten en tegelijkertijd de interesse van elke barista kan wekken. De E71E is ontworpen voor degenen die geen compromissen accepteren over de koffie die ze hun klanten willen aanbieden en voor degenen die geen afstand doen van handmatige vaardigheden en eenvoudig en onmiddellijk met de machine willen communiceren.

Het Faema E71-assortiment wordt daarmee uitgebreid en de beste vertolker van meester-koffiekunstenaars is voorzien van nieuwe ontwerpen.

De nieuwe groepen

Het nieuwe ontwerp van de groepen is de essentie van de machine, het punt waarop de ideeën van de barista de mechanica van de nieuwe E71E ontmoeten.

Dankzij de onafhankelijke groepen kan de E71E verschillende koffievariëteiten beheren, waarbij de specifieke temperaturen van elk worden gerespecteerd voor een optimale extractie. Bovendien garandeert het hydraulische circuit met een GTi-controlesysteem een ​​perfect beheer van de koffie-infusietijden: een perfecte combinatie om tegelijkertijd een hoge thermische stabiliteit te garanderen en het sensorische profiel van elke koffie te verbeteren. En dankzij het ergonomische en intuïtieve display dat speciaal voor elk van de groepen is bedoeld, is de interactie met de E71E nog eenvoudiger.

De nieuwe filterhouders

 

Elke machine is veel meer dan de som der onderdelen, maar het zijn de details en het nieuwe ontwerp die de nieuwe E71E echt uniek maken.

De nieuwe, opnieuw ontworpen handgrepen (in de houten versie) zijn ontworpen om maximale ergonomie en comfort te bieden. Bovendien zullen er optionele nieuwe filterhouders beschikbaar zijn in de naakte en dubbele shotversies, die perfect de evolutie illustreren van de extractiemethode en de ervaring die de E71E barista's biedt.

De nieuwe stangen

 

Opnieuw ontworpen om meer flexibiliteit te bieden, de nieuwe stijgbuizen zijn een van de meest innovatieve functies van de machine. Hun lengte is vergroot om barista's in staat te stellen met grotere melkkannen te werken, terwijl de cold touch-technologie de handgreep ergonomischer en veiliger maakt en het schoonmaken na gebruik vergemakkelijkt. De gearticuleerde stangen stellen barista's in staat om in hun favoriete positie te werken met maximaal zicht, zodat ze elke keer weer perfect schuimen.

Ook een Faema machine bij jou in het bedrijf?

Benieuwd naar onze Faema machines? Wij vertellen je graag wat deze machines uniek maakt en kijken met je mee of deze machines aansluiten bij jouw wensen. Daarnaast is het ook mogelijk om het complete Faema aanbod te bekijken en de koffie te proeven.