Koffieleverancier

Het verzorgen van de perfecte espresso koffie voor ieder bedrijf is al decennialang ons vak. Van boon tot machine.  We melangeren samen met onze brander onze espresso koffie met de allergrootste zorg met de beste arabica bonen, geteeld in hooggelegen gebieden. Alles ambachtelijk gebrand met de grootste aandacht. Natuurlijk hoort hier ook de perfecte espresso apparatuur bij.

De beste espresso koffie ontstaat namelijk met de beste koffiebonen in combinatie met het perfecte espresso apparaat. Uiteraard serveert u de beste espresso koffie in bijpassend porseleinen servies. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Hoge kwaliteit koffie bereiden

Wilt u goede koffie bereiden, dan is naast de kwaliteit van de bonen ook de juiste apparatuur van belang. De perfecte koffie kunt u bereiden door de koffiebonen te malen in een koffiemolen. Bij DEAC Koffie Experts vindt u verschillende koffiemolens van Faema. De volautomatische espressomachines van DEAC zijn van Rex-Royal. De Rex-Royal machine onderscheidt zich in de kwaliteit van de gebruikte materialen. Voornamelijk de metalen zetgroep garandeert een lange levensduur en heerlijke koffie.

Espresso machine kopen

U kunt ervoor kiezen een espressomachine te kopen, maar koffie-apparatuur huren of leasen is ook een optie. Dit is vooral zeer aantrekkelijk voor tijdelijk gebruik van de koffie apparatuur.  Zo kunt u bijvoorbeeld tijdens een evenement toch gebruik maken van een professioneel horeca koffieapparaat. Met behulp van een goede koffiemolen en koffie apparatuur kunt u gemakkelijk hoge kwaliteit koffie bereiden!

Kies voor het totaalpakket van DEAC Koffie Experts

Eigen koffie- en theemerken

Onze unieke merken zijn speciaal voor ons ontwikkeld en exclusief bij ons verkrijgbaar
Image

Hoogwaardige espressomachines

Wij zijn trotse partner van gevestigde fabrikanten van espressomachines, zoals Faema en Rex-Royal

Eigen technische servicedienst

Met eigen monteurs door heel Nederland zijn wij snel ter plaatse voor servicebeurt of storing
Image

Eigen routeverkoop in heel Nederland

Onze vaste routeverkopers komen regelmatig bij u langs en bezorgen tot in uw magazijn
Image

Persoonlijk contact met onze klanten

Al ruim 45 jaar zijn wij een koffiepartner met persoonlijke aandacht voor koffie en klant

Continue kwaliteitsbewaking

Onze experts bewaken met u de koffiekwaliteit en waar nodig trainen zij uw medewerkers