icon-coffee-machine.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

icon-networking.svg

We kennen onze klanten

icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

Dé leverancier voor horeca

Voordat u kunt genieten van een goede kop koffie, heeft u een goede koffieleverancier nodig die u de beste koffie levert. DEAC Koffie Experts is Nederlands oudste leverancier van espressomachines. Ook als leverancier van koffie en thee bent u bij ons aan het goede adres. We melangeren onze koffies met de grootste zorg van de beste koffiebonen.

Vind het ideale merk/concept dat past bij uw bedrijf

Koffieleverancier

DEAC Koffie Experts heeft meerdere koffiemerken in huis ontwikkeld; Caféma espresso, Organico espresso, Royal Dutch Espresso en Wadden espresso. Combineer deze toegankelijke concepten met een specialty coffee van ons private label Colours of Coffee.

Theeleverancier

Kies uit heerlijke theemerken; Art of Tea, Theema, Theema losse thee of Revolution Tea.

Groothandel in koffie en thee

Als groothandel in koffie en thee bent u bij DEAC Koffie Experts aan het juiste adres voor het complete pakket. Dankzij de verschillende koffiemerken heeft u ruime keuze uit verschillende soorten koffie. En dankzij de verschillende theeconcepten is er voor iedere horecagelegenheid en ieder bedrijf wel een theesoort die bij u en uw bedrijf past. Daarnaast zijn alle concepten compleet te maken met suikersticks, zoetjes, melkcups, porselein en kartonnen bekers in diverse formaten.

Hoogwaardige horeca apparatuur

Zodra onze koffie en horeca koffie apparatuur samenkomen ontstaat het perfecte kop koffie. Goede apparatuur is dan ook minstens zo belangrijk als goede koffiebonen.

Faema

Het Italiaanse Faema staat bekend om de kwalitatieve koffiemachines die tevens beschikken over een prachtig design. Bij DEAC Koffie Experts vindt u een uitgebreid assortiment Faema horeca apparatuur. Met de koffiemachines van Faema zet u op ieder moment van de dag een heerlijke kop koffie.

Rex-Royal

De Rex-Royal espressomachines, geproduceerd in Zwitserland, worden veel gebruikt in de horeca, maar zijn ook zeer geschikt voor op kantoor. De Rex-Royal horeca koffie apparaten onderscheiden zich in de kwaliteit van de gebruikte materialen. Zo garandeert de metalen zetgroep bijvoorbeeld een lange levensduur en de perfecte espresso.

Koffiemolens

Wanneer u op zoek bent naar het perfecte kop koffie is een goede koffiemolen minstens zo belangrijk als de juiste horeca koffie apparatuur. Daarom vindt u bij DEAC Koffie Experts verschillende koffiemolens in het assortiment. Gaat u voor een koffiemolen van het bekende merk Faema of toch voor Zwitserse kwaliteit met een Ditting koffiemolen?

Top occasions

Bent u op zoek naar een professionele horeca koffiemachine, maar wilt u niet te veel geld uitgeven? Dan is een occasion koffiemachine misschien wel iets voor u. De gereviseerde koffiemachines van DEAC Koffie Experts doen namelijk niet onder voor een nieuw apparaat. Daarnaast ontvangt u drie maanden garantie op uw aankoop!


Kies voor het totaalpakket van DEAC Koffie Experts

Eigen koffie- en theemerken

Onze unieke merken zijn speciaal voor ons ontwikkeld en exclusief bij ons verkrijgbaar
Image

Hoogwaardige espressomachines

Wij zijn trotse partner van gevestigde fabrikanten van espressomachines, zoals Faema en Rex-Royal

Eigen technische servicedienst

Met eigen monteurs door heel Nederland zijn wij snel ter plaatse voor servicebeurt of storing
Image

Eigen routeverkoop in heel Nederland

Onze vaste routeverkopers komen regelmatig bij u langs en bezorgen tot in uw magazijn
Image

Persoonlijk contact met onze klanten

Al ruim 45 jaar zijn wij een koffiepartner met persoonlijke aandacht voor koffie en klant

Continue kwaliteitsbewaking

Onze experts bewaken met u de koffiekwaliteit en waar nodig trainen zij uw medewerkers