Barista_aandrukken_kwaliteit_espresso.jpg

Onze koffie in de horeca

coffee-machine_30.svg
Sterke concepten & machines
truck-side_30.svg
Levering tot in uw magazijn
networking_30.svg
We kennen onze klanten
headphones_30.svg
Eigen technische servicedienst

DEAC Koffie Experts, dé leverancier voor horeca

Voordat u kunt genieten van een goede kop koffie, heeft u een goede koffieleverancier nodig die u de beste koffie levert. DEAC Koffie Experts is Nederlands oudste leverancier van espressomachines. Ook als leverancier van koffie en thee bent u bij ons aan het goede adres.  We melangeren  onze koffies met de grootste zorg van de beste koffiebonen.

  

Vind het ideale concept

 
Koffieleverancier

DEAC Koffie Experts heeft meerdere koffieconcepten in huis ontwikkeld. Kies uit de mooie concepten; Caféma Espresso, Organico, Royal Dutch Espresso, Wadden Espresso, Twents koffie. Combineer deze toegankelijke concepten met een specialty coffee van ons concept Colours of Coffee. 

 

Theeleverancier

Kies uit heerlijke theeconcepten; Art of Tea, Theema, Theéma losse thee of Revolution Tea.

 

Groothandel in koffie en thee

Als groothandel in koffie en thee bent u bij DEAC aan het juiste adres voor het complete pakket. Dankzij de verschillende koffieconcepten heeft u ruime keuze uit verschillende soorten koffie. En dankzij de verschillende theeconcepten is er voor iedere horecagelegenheid en ieder bedrijf wel een theesoort die bij u en uw bedrijf past. Daarnaast zijn alle concepten compleet te maken met suikersticks, zoetjes, melkcups, porselein en kartonnen bekers in diverse formaten.

 

Goede koffiebonen en een koffiemachine
voor de perfecte espresso

cappuccino_cup.png

 

Hoogwaardige horeca apparatuur

Zodra onze koffie en horeca koffie apparatuur samenkomen ontstaat het perfecte kopje koffie. Goede apparatuur is dan ook minstens zo belangrijk als goede koffiebonen.

 

Rex-Royal

De Rex-Royal espressomachines, geproduceerd in Zwitserland, worden veel gebruikt in de horeca, maar zijn ook zeer geschikt voor op kantoor. De Rex-Royal horeca koffie apparaten onderscheiden zich in de kwaliteit van de gebruikte materialen. Zo garandeert de metalen zetgroep bijvoorbeeld een lange levensduur en de perfecte espresso.

 

Top occasions

Bent u op zoek naar een professionele horeca koffiemachine, maar wilt u niet te veel geld uitgeven? Dan is een occasion koffiemachine misschien wel iets voor u. De gereviseerde koffiemachines van DEAC doen namelijk niet onder voor een nieuw apparaat. Daarnaast ontvangt u drie maanden garantie op uw aankoop!

 

Faema

Het Italiaanse Faema staat bekend om de kwalitatieve koffiemachines die tevensbeschi kken over een prachtig design. Bij DEAC Koffie Experts vindt u een uitgebreid assortiment Faema horeca apparatuur. Met de koffiemachines van Faema zet u op ieder moment van de dag een heerlijke kop koffie.

 

Koffiemolens

Wanneer u op zoek bent naar het perfecte kopje koffie is een goede koffiemolen minstens zo belangrijk als de juiste horeca koffie apparatuur. Daarom vindt u bij DEAC Koffie Experts verschillende koffiemolens in het assortiment. Gaat u voor een koffiemolen van het bekende merk Faema of toch voor Zwitserse kwaliteit met een Ditting koffiemolen?

 

Wilt u vrijblijvend advies over machines, koffie of thee voor uw bedrijf? Laat het ons weten.