Barista_aandrukken_kwaliteit_espresso.jpg

Onze koffie in de horeca

coffee-machine_30.svg
Sterke concepten & machines
truck-side_30.svg
Levering tot in uw magazijn
networking_30.svg
We kennen onze klanten
headphones_30.svg
Eigen technische servicedienst

DEAC Koffie Experts, dé leverancier voor horeca

Voordat u kunt genieten van een goede kop koffie, heeft u een goede koffieleverancier nodig die u de beste koffie levert. DEAC Koffie Experts is Nederlands oudste leverancier van espressomachines. Ook als leverancier van koffie en thee bent u bij ons aan het goede adres.  We melangeren  onze koffies met de grootste zorg van de beste koffiebonen.

  

Vind het ideale merk/concept dat past bij uw bedrijf

 
Koffieleverancier

DEAC Koffie Experts heeft meerdere koffieconcepten in huis ontwikkeld. Kies uit de mooie concepten; Caféma Espresso, Organico, Royal Dutch Espresso, Wadden Espresso, Twents koffie. Combineer deze toegankelijke concepten met een specialty coffee van ons private label Colours of Coffee. 

 

Theeleverancier

Kies uit heerlijke theeconcepten; Art of Tea, Theema, Theéma losse thee of Revolution Tea.

 

Groothandel in koffie en thee

Als groothandel in koffie en thee bent u bij DEAC aan het juiste adres voor het complete pakket. Dankzij de verschillende koffieconcepten heeft u ruime keuze uit verschillende soorten koffie. En dankzij de verschillende theeconcepten is er voor iedere horecagelegenheid en ieder bedrijf wel een theesoort die bij u en uw bedrijf past. Daarnaast zijn alle concepten compleet te maken met suikersticks, zoetjes, melkcups, porselein en kartonnen bekers in diverse formaten.

 

Goede koffiebonen en een koffiemachine
voor de perfecte espresso

cappuccino_cup.png

 

Hoogwaardige horeca apparatuur

Zodra onze koffie en horeca koffie apparatuur samenkomen ontstaat het perfecte kopje koffie. Goede apparatuur is dan ook minstens zo belangrijk als goede koffiebonen.

 

Rex-Royal

De Rex-Royal espressomachines, geproduceerd in Zwitserland, worden veel gebruikt in de horeca, maar zijn ook zeer geschikt voor op kantoor. De Rex-Royal horeca koffie apparaten onderscheiden zich in de kwaliteit van de gebruikte materialen. Zo garandeert de metalen zetgroep bijvoorbeeld een lange levensduur en de perfecte espresso.

 

Top occasions

Bent u op zoek naar een professionele horeca koffiemachine, maar wilt u niet te veel geld uitgeven? Dan is een occasion koffiemachine misschien wel iets voor u. De gereviseerde koffiemachines van DEAC doen namelijk niet onder voor een nieuw apparaat. Daarnaast ontvangt u drie maanden garantie op uw aankoop!

 

Faema

Het Italiaanse Faema staat bekend om de kwalitatieve koffiemachines die tevensbeschi kken over een prachtig design. Bij DEAC Koffie Experts vindt u een uitgebreid assortiment Faema horeca apparatuur. Met de koffiemachines van Faema zet u op ieder moment van de dag een heerlijke kop koffie.

 

Koffiemolens

Wanneer u op zoek bent naar het perfecte kopje koffie is een goede koffiemolen minstens zo belangrijk als de juiste horeca koffie apparatuur. Daarom vindt u bij DEAC Koffie Experts verschillende koffiemolens in het assortiment. Gaat u voor een koffiemolen van het bekende merk Faema of toch voor Zwitserse kwaliteit met een Ditting koffiemolen?

 

Wilt u vrijblijvend advies over machines, koffie of thee voor uw bedrijf? Laat het ons weten.

*