icon-coffee-machine.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

icon-networking.svg

We kennen onze klanten

icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

Faema Enova

De Faema Enova is een compacte espressomachine die aan al uw wensen tegemoet komt. De machine is voorzien van een enkele zetgroep, stoompijp, heet-wateruitloop en handig koppenplateau. U bereidt eenvoudig een sterke espresso, heerlijke café crème of romige cappuccino.

Eigenschappen

  • 11 liter boiler
  • 2 stoompijpen
  • 1 heet-wateruitloop
  • Thermal Balancing System
  • Ruveco Teck
  • Ecofriendly

Op zoek naar een betrouwbare espressomachine?

De professionele koffiemachines van onze Italiaanse partner Faema zijn erg geliefd onder horeca-ondernemers. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en modellen? Nodig ons dan uit voor een vrijblijvend advies.

Faema Enova
Bent u op zoek naar een professionele espressomachine voor de horeca? De Faema Enova is een compacte espressomachine die aan al uw wensen voldoet. De sprekende kleuren, zachte lijnen en het moderne design geven de koffiemachine Faema Enova u het gevoel alsof u in Italië bent. Daarbij ligt de Faema Enova volledig in lijn met de traditie van Faema: het creëren van de beste espressomachines.

Professionele espressomachine voor de horeca
Wat maakt de Faema Enova de perfecte professionele espressomachine voor de horeca? Dat zit hem, naast zijn elegante uitstraling, in de efficiënte functionaliteiten. De machine is voorzien van een, twee of drie zetgroepen, twee stoompijpen, een heetwateruitloop en een handig koppenplateau. Om wat voor koffie het ook gaat, bij de koffiemachine Faema Enova is het mogelijk om iedere filtergroep individueel in te stellen op de juiste temperatuur. Het uitstekende resultaat in de kop wordt verzekerd door het instelbare thermische balanceringssysteem. Zo maakt u van iedere kop een geluksmoment. 

AutoSteam
Professionele espressomachines voor de horeca zijn uitermate geschikt voor het bereiden van de lekkerste koffiespecialiteiten. Zo ook de koffiemachine Faema Enova. De gepatenteerde AutoSteam stoompijp maakt handsfree verhitten of opschuimen van grote hoeveelheden melk mogelijk. Zo bereidt u eenvoudig een sterke espresso, romige cappuccino of heerlijke latte macchiato. 

Ontdek Italiaanse kwaliteit
Wilt u meer weten over onze Faema machines? Of wilt u een demonstratie van deze professionele espressomachine voor de horeca? Bij DEAC Koffie Experts bent u aan het juiste adres voor professioneel advies. Wij ontvangen u graag in onze showroom!

 


Kies voor het totaalpakket van DEAC Koffie Experts

Eigen koffie- en theemerken

Onze unieke merken zijn speciaal voor ons ontwikkeld en exclusief bij ons verkrijgbaar
Image

Hoogwaardige espressomachines

Wij zijn trotse partner van gevestigde fabrikanten van espressomachines, zoals Faema en Rex-Royal

Eigen technische servicedienst

Met eigen monteurs door heel Nederland zijn wij snel ter plaatse voor servicebeurt of storing
Image

Eigen routeverkoop in heel Nederland

Onze vaste routeverkopers komen regelmatig bij u langs en bezorgen tot in uw magazijn
Image

Persoonlijk contact met onze klanten

Al ruim 45 jaar zijn wij een koffiepartner met persoonlijke aandacht voor koffie en klant

Continue kwaliteitsbewaking

Onze experts bewaken met u de koffiekwaliteit en waar nodig trainen zij uw medewerkers