icon-coffee-machine.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

icon-networking.svg

We kennen onze klanten

icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

Faema E71

De perfecte combinatie tussen technologie en traditie heeft zijn vorm gekregen. De E71 staat voor perfectie en superieure kwaliteit die je ervaart in elke kop koffie of espresso. Het GTi infusiesysteem zorgt voor maximale thermische stabiliteit. Dit in combinatie met de afzonderlijk instelbare zetgroepen haalt de optimale smaakbeleving uit uw koffiemelanges. U kiest zelf of u de hendel of het touchscreen gebruikt voor de pre-infusie. Daarnaast maakt de geïsoleerde stoompijp het gebruiken en reinigen extra makkelijk en veilig.

Eigenschappen

  • Boilercapaciteit 7 liter 
  • Individuele boiler per zetgroep 
  • GTI infusie systeem 
  • 2 geïsoleerde stoompijpen 
  • Max. capaciteit 120 koppen per uur per groep 
  • Bediening middels hendel of touchscreen 
  • Smart boiler 
  • Energy Save Modus 
  • Ecofriendly

Een Faema E71 bij u in de zaak?

Staat deze espressomachine binnenkort bij u op de bar? Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend advies over de Faema E71 en onze koffies.

Faema E71
Wanneer we het hebben over perfecte koffieapparaten voor horeca, is de Faema E71 er absoluut één van. Niet voor niets heeft de koffiemachine Faema E71 de Bar Awards 2016 Innovation of the Year-prijs gewonnen. Geavanceerde technologie en traditionele kenmerken komen samen in de koffiemachine Faema E71. Speciaal ontwikkeld om barista’s absolute vrijheid te bieden in het bereiden van de perfecte koffie. Uw gasten ervaren een optimale smaakbeleving in elke kop koffie of espresso. 

Cold touch AutoSteam 
Koffieapparaten voor de horeca zijn uitermate geschikt voor het bereiden van de lekkerste koffiespecialiteiten. Zo ook de koffiemachine Faema E71. De twee geïsoleerde AutoSteam stoompijpen maken het gebruik en het reinigen extra makkelijk en veilig. De buitenkant voor de pijp blijft namelijk koud. Zelfs tijdens het opschuimen van de melk. 

Dual delivery management
Om barista’s totale controle te geven over het brouwproces biedt de koffiemachine Faema E71 de keuze tot handmatig of digitaal werken met het 4,3” touchscreen-display. Dankzij de zelflerende modus kan de barista elke knop apart instellen, waarbij de gewenste zetcyclus eenvoudig te beheren is met de hendel.

Ontdek onze koffieapparaten voor de horeca 
Bij DEAC Koffie Experts bent u aan het juiste adres om een van onze koffieapparaten voor de horeca te kopen. Daarnaast verkopen we verschillende koffie- en theemerken om u naast een professioneel espressomachine te voorzien van de lekkerste koffie en thee. Wilt u meer weten over de koffiemachine Faema E71 of over een van onze andere koffieapparaten voor de horeca? Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek de espressomachines in onze showroom. De koffie staat klaar!
 


Kies voor het totaalpakket van DEAC Koffie Experts

Eigen koffie- en theemerken

Onze unieke merken zijn speciaal voor ons ontwikkeld en exclusief bij ons verkrijgbaar
Image

Hoogwaardige espressomachines

Wij zijn trotse partner van gevestigde fabrikanten van espressomachines, zoals Faema en Rex-Royal

Eigen technische servicedienst

Met eigen monteurs door heel Nederland zijn wij snel ter plaatse voor servicebeurt of storing
Image

Eigen routeverkoop in heel Nederland

Onze vaste routeverkopers komen regelmatig bij u langs en bezorgen tot in uw magazijn
Image

Persoonlijk contact met onze klanten

Al ruim 45 jaar zijn wij een koffiepartner met persoonlijke aandacht voor koffie en klant

Continue kwaliteitsbewaking

Onze experts bewaken met u de koffiekwaliteit en waar nodig trainen zij uw medewerkers