icon-coffee-machine.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

icon-networking.svg

We kennen onze klanten

icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

Faema E61

De espressomachine voor de echte koffieliefhebber! De Faema E61 espressomachine heeft een traditionele, klassieke uitstraling. Met de dubbele zetgroep bereidt u eenvoudige een enkele of dubbele espresso of café crème. Daarnaast is de machine voorzien van twee stoompijpen en een aparte heet-wateruitloop. 

Eigenschappen

  • 11 liter boiler 
  • 2 stoompijpen 
  • Max. capaciteit 120 koppen per uur per groep 
  • 4 programmeerbare keuzetoetsen per groep 
  • Verlichte achterzijde 
  • Thermal Balancing System 
  • Ruveco Teck 
  • Ecofriendly 

Wilt u de iconische Faema E61 in uw onderneming?

Wij geven u geen ongelijk dat u op slag verliefd bent op deze fantastische espressomachine en komen graag bij u langs om de verschillende mogelijkheden met u door te nemen. En u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. Dan kunt u de E61 gelijk even zelf proberen.

Faema E61
De Faema E61 is een koffiemachine voor de echte koffieliefhebber. Het is de eerste machine met een volumetrische pomp om het water de ideale druk te geven en constant te houden tijdens het extractieproces. Met de espressomachine E61 bent u niet alleen verzekerd van een professionele machine, maar maakt u tevens een milieuvriendelijke keuze.

Twee uitvoeringen
De espressomachine Faema E61 is een echte klassieker uit de collectie van Faema. In 1961 werd deze espressomachine namelijk voor het eerst geïntroduceerd. De espressomachine E61 is verkrijgbaar in twee varianten: de volautomatische espressomachine Faema E61 en de semi-automatische Faema E61 Limited Edition. Beide beschikken over de juiste eigenschappen voor het bereiden van de lekkerste koffies. 

Bereid eenvoudig heerlijke koffie
De machine is standaard uitgerust met twee stoompijpen en bevat vier vooraf te programmeren knoppen, waarmee u de machine geheel naar wens instelt. Daarnaast is deze espressomachine uitgerust met een microprocessor die ervoor zorgt dat de programmering van de koffiespecialiteiten eenvoudig te regelen is. U bereidt tot wel 120 koffiespecialiteiten per uur. Dat maakt de Faema E61 een geweldige aanwinst voor ieder horecabedrijf. Met zijn traditionele en klassieke uitstraling is deze koffiemachine niet alleen bijzonder functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging op uw bar. Verkrijgbaar in een of twee zetgroepen.

Benieuwd naar de Faema E61 prijs?
Een professionele espressomachine voor de horeca is een flinke investering. U wilt natuurlijk een weloverwogen keuze maken. Daarvoor bent u bij DEAC Koffie Experts aan het juiste adres. Wij zijn dé expert op het gebied van espressomachines en delen onze kennis graag. Maak een afspraak in onze showroom en wij vertellen u alles over de functionaliteiten en prijs van de Faema E61 en onze andere machines.

 


Kies voor het totaalpakket van DEAC Koffie Experts

Eigen koffie- en theemerken

Onze unieke merken zijn speciaal voor ons ontwikkeld en exclusief bij ons verkrijgbaar
Image

Hoogwaardige espressomachines

Wij zijn trotse partner van gevestigde fabrikanten van espressomachines, zoals Faema en Rex-Royal

Eigen technische servicedienst

Met eigen monteurs door heel Nederland zijn wij snel ter plaatse voor servicebeurt of storing
Image

Eigen routeverkoop in heel Nederland

Onze vaste routeverkopers komen regelmatig bij u langs en bezorgen tot in uw magazijn
Image

Persoonlijk contact met onze klanten

Al ruim 45 jaar zijn wij een koffiepartner met persoonlijke aandacht voor koffie en klant

Continue kwaliteitsbewaking

Onze experts bewaken met u de koffiekwaliteit en waar nodig trainen zij uw medewerkers