wadden-espresso-icon-coffee-machine.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

wadden-espresso-icon-networking.svg

We kennen onze klanten

wadden-espresso-icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

wadden-espresso-icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

Zacht van smaak

Wadden espresso is een premium biologische espressokoffie die geheel volgens Max Havelaar normen is ingekocht. De arabica koffie wordt geteeld volgens traditionele methodes in Latijns Amerika. Het resultaat; een luxe, duurzame espresso, doordrenkt met aandacht.

Wadden espresso is een 'shade grown' koffie. Dat wil zeggen dat de koffiestruiken groeien tussen andere struiken en bomen die zorgen voor schaduw en tegelijk helpen het eco-systeem te beschermen. Doordat er bij de biologische teelt geen chemische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt hebben de koffiebonen in deze melange een unieke fluweelzachte smaak met een lager cafeïnegehalte en een vol aroma. En dat proef je!

Wadden espresso

Wadden espresso is kruidige koffie, met een mooie volle en romige smaak. De Mexico robusta zorgt voor een mooie cremalaag en lichte kruidtint van laurier, waar de arabica bonen een fijne cacaosmaak in de mond achterlaten. De hoogland arabica bonen geven op haar beurt ook een zachte afdronk van cacao en een romig mondgevoel. De geringe rinsheid is goed te proeven door de manier van branden. Uitermate geschikt voor espresso, lungo en melkkoffie.

Bewust van natuur en omgeving

Naast de Wadden espresso bonenkoffie bestaat het koffieconcept ook uit biologische Wadden espresso rietsuiker, biologische Wadden espresso melkcups, porselein en gerecyclede kartonnen bekers.