DEAC Koffie Experts blijft bereikbaar

Het Corona-virus zorgt op dit moment voor veel uitdagingen. Gezondheid is prioriteit nummer 1 en waar we kunnen ondersteunen we elkaar. Onze dienstverlening draait daarom door om onze klanten te blijven helpen. Uiteraard nemen wij de gestelde richtlijnen van het RIVM in acht zoals het vermijden van lichamelijk contact en het houden van gepaste afstand. Ook houden wij nauwlettend in de gaten dat onze medewerkers gezond zijn.

Heeft u vragen?

In onze lijst van meest gestelde vragen vindt u diverse antwoorden op vragen over techniek, storingen en onderhoud, uw bestellingen, kwaliteitsbezoeken, workshops en administratie. Voor algemene of overige vragen belt u ons op 0174 - 527800 of stuurt u ons een mailtje via sales@deac.nl

Voor de komende weken en de periode daarna wensen wij u veel wijsheid en doorzettingsvermogen toe. We hopen dat de impact van deze situatie zoveel mogelijk beperkt zal blijven.

wadden-espresso-icon-coffee-machine.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

wadden-espresso-icon-networking.svg

We kennen onze klanten

wadden-espresso-icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

wadden-espresso-icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

Zacht van smaak

Wadden espresso is een premium biologische espressokoffie die geheel volgens Max Havelaar normen is ingekocht. De arabica koffie wordt geteeld volgens traditionele methodes in Latijns Amerika. Het resultaat; een luxe, duurzame espresso, doordrenkt met aandacht.

Wadden espresso is een 'shade grown' koffie. Dat wil zeggen dat de koffiestruiken groeien tussen andere struiken en bomen die zorgen voor schaduw en tegelijk helpen het eco-systeem te beschermen. Doordat er bij de biologische teelt geen chemische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt hebben de koffiebonen in deze melange een unieke fluweelzachte smaak met een lager cafeïnegehalte en een vol aroma. En dat proef je!

Wadden espresso

Wadden espresso is kruidige koffie, met een mooie volle en romige smaak. De Mexico robusta zorgt voor een mooie cremalaag en lichte kruidtint van laurier, waar de arabica bonen een fijne cacaosmaak in de mond achterlaten. De hoogland arabica bonen geven op haar beurt ook een zachte afdronk van cacao en een romig mondgevoel. De geringe rinsheid is goed te proeven door de manier van branden. Uitermate geschikt voor espresso, lungo en melkkoffie.

Bewust van natuur en omgeving

Naast de Wadden espresso bonenkoffie bestaat het koffieconcept ook uit biologische Wadden espresso rietsuiker, biologische Wadden espresso melkcups, porselein en gerecyclede kartonnen bekers.