twents-koffie-icon-coffee-machine.svg

Unieke eigen koffie-theemerken en machines

twents-koffie-icon-networking.svg

We kennen onze klant

twents-koffie-icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

twents-koffie-icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

Samenwerking met de Twents Bierbrouwerij

Uit een unieke samenwerking tussen de brouwmeester en de barista van de Twentse Bierbrouwerij en DEAC Koffie Experts deze bijzondere en karaktervolle koffie ontwikkeld. De samenwerking is een blend van enthousiasme, vakmanschap en liefde voor goede koffie. Dat maakt deze koffie speciaal en interessant voor horecazaken die zich willen onderscheiden. In Twents koffie proef je de liefde voor natuur, goede smaak, een krachtige historie en bovenal de dosis Twentse nuchterheid, want koffie moet gewoon goed zijn. 

Twents koffie

De melange van Twents koffie bestaat uit 100% arabica bonen, geteeld in hoog gelegen gebieden. De arabica bonen komen onder andere uit Brazilië, Ethiopië en India. Daarnaast wordt Twents koffie duurzaam geteeld en lokaal gebrand. De koffielijn komt tegemoet aan de wensen van veel Twentse horecaondernemers. Twents Koffie is een melange die is samengesteld in samenwerking met de Twentse Bierbrouwerij. Samen hebben wij een melange ontwikkeld waarbij er een mooi balans is tussen bitters afkomstig uit de Ethiopië Djimma boon en de rinsheid uit de Colombia boon.

Twents espresso

De melange van Twents espresso is een blend van arabica en robusta bonen, geteeld in hoog gelegen. De Ethiopië Djimma zorgt voor een kruidige en intensere smaak, door het ongewassen proces. De smaken komen sterk naar voren in een espresso en blijven mooi overeind in een cappuccino. Door de volle crèmige koffie zal een echte (Italiaanse) espresso drinker deze espresso fantastisch vinden