Twents koffie.jpg

Twents espresso

coffee_black.png
Twee melanges; koffie en espresso
coffee_black.png
Twentse nuchterheid
coffee_black.png
Perfecte regionale blend

Twents koffie

Een samenwerking met de Twents Bierbrouwerij

In samenwerking met de Twentse Bierbrouwerij heeft DEAC Koffie Experts een bijzondere koffie ontwikkeld; Twents koffie. De samenwerking  is een blend van enthousiasme, vakmanschap en liefde voor goede koffie.. Dat maakt deze koffie speciaal en interessant voor horecazaken die zich willen onderscheiden.

Nuchter en stevig

In Twents koffie proef je de liefde voor natuur, goede smaak, een krachtige historie en bovenal de dosis Twentse nuchterheid, want koffie moet gewoon goed zijn. Niet te gek, maar wel bijzonder. Twents koffie is een unieke samenwerking tussen de brouwmeester en de barista van de Twentse Bierbrouwerij. Hun gezamenlijke passie voor koffie en bier heeft geleid tot een karaktervolle koffie en espressoblend.

 

Twee blends

 

1) Twents koffiemelange - 100% arabica
De melange van Twents koffie bestaat uit 100% arabica bonen, geteeld in hoog gelegen gebieden. De arabica bonen komen onder andere uit Brazilië, Ethiopië en India. Daarnaast wordt Twents koffie duurzaam geteeld en lokaal gebrand. De koffielijn komt tegemoet aan de wensen van veel Twentse horecaondernemers.  Twents Koffie is een melange die is samengesteld in samenwerking met de Twentse Bierbrouwerij. Samen hebben wij een melange ontwikkeld waarbij er een mooi balans is tussen bitters afkomstig uit de Ethiopië Djimma boon en de rinsheid uit de Colombia boon.

 

2) Twents espressomelange

De melange van Twents espresso is een blend van arabica en robusta bonen, geteeld in hoog gelegen. De Ethiopië Djimma zorgt voor een kruidige en intensere smaak, door het ongewassen proces. De smaken komen sterk naar voren in een espresso en blijven mooi overeind in een cappuccino.  Door de volle crèmige koffie zal een echte (Italiaanse) espresso drinker deze espresso fantastisch vinden.

 

Contact

Wilt u meer weten over onze Twents koffie? Neem contact op met ons via 0174 - 527 800 of onderstaand formulier. 

 

Wilt u vrijblijvend advies over machines, koffie of thee voor uw bedrijf? Laat het ons weten.

*