theema-icon-tea.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

theema-icon-networking.svg

We kennen onze klanten

theema-icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

theema-icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

Kleurrijk, puur en smaakvol

Onze Theema thee in zakjes is een eigentijdse theelijn met een ruime keuze aan smaken. De kleurrijke verpakking maakt het een frisse theelijn die in ieder horecazaak of bedrijf past. Voor de oorsprong van deze Theema thee reizen we af naar de heuvelachtige, groene theevelden in het zuiden van India. De thee wordt zorgvuldig met de handgeplukt en samengesteld met heerlijke kruiden en echte stukjes fruit. Geniet van de ultieme smaaksensatie en proef het volledige assortiment.

Theema is Fairtrade gecertificeerd, 100% puur en natuurlijk en voldoen aan de normen van Max Havelaar. Wij vinden zorg voor de plukkers en eerlijke handel belangrijk. Met thee van Theema draagt u bij aan een betere toekomst voor de mensen in de oorsprong. Al onze theeën worden verpakt onder voortdurende controle van een tea master, uw garantie voor een fantastische kop thee. 

18 eigentijdse smaken

Theema thee is leverbaar in 18 smaken.

  • Zwarte thee: Verkrijgbaar in de enkele smaken; Earl grey. English, rode vruchten, bosvruchten of in een mixdoos met de smaken aardbei, tropische vruchten, mango, sinaasappel-kaneel
  • Groene thee: Enkele doos met smaken groene thee, groene thee jasmijn, groene thee citroen of in een mixdoos met vier groene thee smaken: chai, cranberry, exotische vruchten, matcha
  • Witte thee: enkele doos met de smaak; witte thee perzik
  • Kruidenthee: enkele doos met de smaken; rooibos, sterrenmunt

Complete presentatie

De melanges van Theema thee zijn met de grootste zorg geselecteerd en worden gepresenteerd in een eigentijdse uitstraling. Voor de presentatie van Theema thee binnen uw onderneming bieden wij diverse accessoires: 

  • Mooie theekaart
  • Presentatiedoos met negen vakken
  • Presentatiedos met zes vakken
  • Presenatieoos met twee vakken
  • Theeservies

Haal de smaken van Theema thee ook bij u in de zaak!

Sluit onze Theema theelijn helemaal aan bij uw onderneming? Maak dan snel vrijblijvend een proefafspraak met één van onze accountmanagers. Zij vertellen u er graag meer over, hier bij ons in de showroom of bij u op locatie.