Stijlvol genieten met
Royal Dutch Espresso

Hollandse kwaliteit, een complex smaakpalet en finesse, koffie waar je u tegen zegt. Dat is Royal Dutch Espresso. Met een milde en een krachtige melange van 100% biologisch geteelde Arabica bonen kun je alle kanten op.

Schenk een fruitige lungo of complexe espresso met Royal Dutch Espresso Mild. Maak een prachtige cappuccino met pit of een intense espresso met Royal Dutch Espresso Krachtig. Met de kwaliteit van Royal Dutch Espresso genieten jouw gastenop en top.

Geniet van
Hollandse allure

Royal Dutch Espresso is geliefd om zijn complexe smaak. Met de stijlvolle verpakking, het elegante porseleinen servies en de bijpassend verpakte stroopwafels heeft hij ook zijn looks mee.
De elegante stolpblikken in Royal Dutch Espresso design laten de koffiemolens matchen met de koffie die je schenkt.


Koffiebonen, koekjes, suikersticks, porselein en meer. Met het totaalaanbod van Royal Dutch Espresso heb je alles in huis. Bij ons heb je keuze uit de mooiste espressomachines, die je kunt stylen zodat ze perfect matchen met jouw interieur. Onze routeverkopers zorgen ervoor dat je nooit koffiebonen te kort komt en dat jouw espressomachine perfect is afgesteld. Wil je jouw medewerkers laten uitblinken in het bereiden, decoreren en serveren van koffie? Onze barista komt graag bij je langs.

Mild

Royal Dutch Espresso Mild is een 100% Arabica melange. Deze slow roast koffie heeft een intense smaak met een notige afdronk en
is tegelijkertijd bloemig en complex.


De milde branding zorgt voor een toegankelijke koffie, waar je gasten van genieten en voor terugkomen.


Met Royal Dutch Espresso Mild schenk je een fruitige lungo en een premium espresso met een zachte, romige smaak.

Krachtig

Royal Dutch Espresso Krachtig is een 100% Arabica melange met een hoge intensiteit. De krachtige branding maakt hem perfect voor
een cappuccino, latte of flat white.


De complexe smaak van Royal Dutch Espresso Krachtig blijft prachtig overeind in koffievarianten met melk. Maak een espresso met deze slow roast melange en verwacht een hoge intensiteit en volle smaak.


Met Royal Dutch Espresso Krachtig schenk je een sterke espresso en een cappuccino met karakter.

Geniet van 100%

biologische koffie

 

De unieke Melanges van Royal Dutch Espresso zijn samengesteld uit 100% biologisch geteelde Arabica bonen. Dat is niet alleen fijn voor de smaak, maar ook voor de flora en fauna en de mensen die op de plantage werken.


Insecten en ziekteverwekkers op de plantage worden op een natuurlijke manier bestreden. De koffieplanten worden omringd door schaduwbomen en bodembedekkers, zodat ze de juiste hoeveelheid vocht en zonlicht krijgen. Het resultaat? Koffie van hoge kwaliteit met een complex smaakpalet.
Dat is Royal Dutch Espresso.


Royal Dutch Espresso is officieel biologisch gecertificeerd door Skal Biocontrole. Onafhankelijk toezichthouder van de gehele Nederlandse biologische keten. Je herkent onze 100% biologische koffie aan het biologische EU-keurmerk op de verpakking.

Royal Dutch Espresso ook bij u in het bedrijf?

Wilt u uw gasten echt iets bijzonders serveren? Haal dan Royal Dutch Espresso naar uw onderneming. Nodig ons uit voor een proefafspraak bij u of kom vrijblijvend langs in onze showroom. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bekijk ook onze andere koffiemerken

Middel 8-8.png Middel 4-8.png
Middel 9-8.png Middel 5-8.png
Middel 11-8.png Middel 6-8.png
Middel_7-8-8_GRIJS.png Middel_7-8-8.png