royal-dutch-espresso-icon-coffee-machine.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

royal-dutch-espresso-icon-networking.svg

We kennen onze klanten

royal-dutch-espresso-icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

royal-dutch-espresso-icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

Royale espresso

Royal Dutch Espresso is trots op zijn afkomst. De beste bonen, 100% gebrand voor de Nederlandse markt en helemaal biologisch.  Een hoogwaardige, mooie ronde Arabica koffie die perfect geschikt is voor de espressomachine. Deze koffie is lekker als espresso, maar ook heel geschikt als een 'gewone' bijzondere kop koffie. Royal Dutch Espresso is er in twee premium blends.

Mild gebrand

Een unieke samengestelde melange speciaal voor de Nederlandse fijnproevers. In deze melange worden uitsluitend hoogwaardige en gewassen arabica koffiebonen gebruikt, waarbij na de pluk van de koffiebessen de gewassen verwerkingsmethode is toegepast. Doordat de schil door deze verwerkingsmethode van de bes gescheiden wordt, krijgt de koffie een zachte en edele smaak.

Krachtig gebrand

Waar menig espresso melange zijn koffiesmaak verliest in de melk gerelateerde koffies, zal deze zijn karakter als excellente espresso nauwelijks verliezen, door het diverse smakenpalet van deze melange. De zachte en zeer lichte rinse tonen van de Peru en Mexico worden gebalanceerd door de krachtige volle crèmige Guatemala.

Hollands totaalconcept

Royal Dutch Espresso past heel goed bij bedrijven die een sterk Hollandse uitstraling hebben. Wij vertellen u graag over wat het totaalconcept voor uw zaak die meerwaarde kan bieden want uiteraard bestaat de lijn van het Royal Dutch Espresso koffieconcept niet alleen uit de espressobonen. Met de bijbehorende producten in dezelfde stijl krijgt uw zaak de complete Royal Dutch Espresso uitstraling.

  • Suikerzakjes
  • Melkcups met 100% biologische melk
  • Hollandse koekmix
  • Porselein in twee verschillende varianten
  • Kartonnen To Go bekers in diverse formaten