DEAC Koffie Experts blijft bereikbaar

Het Corona-virus zorgt op dit moment voor veel uitdagingen. Gezondheid is prioriteit nummer 1 en waar we kunnen ondersteunen we elkaar. Onze dienstverlening draait daarom door om onze klanten te blijven helpen. Uiteraard nemen wij de gestelde richtlijnen van het RIVM in acht zoals het vermijden van lichamelijk contact en het houden van gepaste afstand. Ook houden wij nauwlettend in de gaten dat onze medewerkers gezond zijn.

Heeft u vragen?

In onze lijst van meest gestelde vragen vindt u diverse antwoorden op vragen over techniek, storingen en onderhoud, uw bestellingen, kwaliteitsbezoeken, workshops en administratie. Voor algemene of overige vragen belt u ons op 0174 - 527800 of stuurt u ons een mailtje via sales@deac.nl

Voor de komende weken en de periode daarna wensen wij u veel wijsheid en doorzettingsvermogen toe. We hopen dat de impact van deze situatie zoveel mogelijk beperkt zal blijven.

royal-dutch-espresso-icon-coffee-machine.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

royal-dutch-espresso-icon-networking.svg

We kennen onze klanten

royal-dutch-espresso-icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

royal-dutch-espresso-icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

Royale espresso

Royal Dutch Espresso is trots op zijn afkomst. De beste bonen, 100% gebrand voor de Nederlandse markt en helemaal biologisch.  Een hoogwaardige, mooie ronde Arabica koffie die perfect geschikt is voor de espressomachine. Deze koffie is lekker als espresso, maar ook heel geschikt als een 'gewone' bijzondere kop koffie. Royal Dutch Espresso is er in twee premium blends.

Mild gebrand

Een unieke samengestelde melange speciaal voor de Nederlandse fijnproevers. In deze melange worden uitsluitend hoogwaardige en gewassen arabica koffiebonen gebruikt, waarbij na de pluk van de koffiebessen de gewassen verwerkingsmethode is toegepast. Doordat de schil door deze verwerkingsmethode van de bes gescheiden wordt, krijgt de koffie een zachte en edele smaak.

Krachtig gebrand

Waar menig espresso melange zijn koffiesmaak verliest in de melk gerelateerde koffies, zal deze zijn karakter als excellente espresso nauwelijks verliezen, door het diverse smakenpalet van deze melange. De zachte en zeer lichte rinse tonen van de Peru en Mexico worden gebalanceerd door de krachtige volle crèmige Guatemala.

Hollands totaalconcept

Royal Dutch Espresso past heel goed bij bedrijven die een sterk Hollandse uitstraling hebben. Wij vertellen u graag over wat het totaalconcept voor uw zaak die meerwaarde kan bieden want uiteraard bestaat de lijn van het Royal Dutch Espresso koffieconcept niet alleen uit de espressobonen. Met de bijbehorende producten in dezelfde stijl krijgt uw zaak de complete Royal Dutch Espresso uitstraling.

  • Suikerzakjes
  • Melkcups met 100% biologische melk
  • Hollandse koekmix
  • Porselein in twee verschillende varianten
  • Kartonnen To Go bekers in diverse formaten