icon-coffee-machine.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

icon-networking.svg

We kennen onze klanten

icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

Rex-Royal S300

De Rex-Royal S300 past met zijn strakke design en de instelbare verlichting in ieder interieur. De machine is voorzien van de nieuwste technologieën en een handig touchscreen. U bereidt met één druk op de knop een enkele of dubbele espresso of café crème. Een latte macchiato of cappuccino met verse melk bereid is geen enkel probleem dankzij de ingebouwde melkpomp. Tevens is de machine voorzien van gescheiden heet-wateruitloop en een stoompijp. De machine kan eenvoudig worden uitgebreid met verschillende modules zoals een koelkast, koppenwarmer of tweede koffiemolen. 

Eigenschappen

  • 1,2 liter koffieboiler 
  • 1,2 liter stoomboiler 
  • 1 bonenstolp à 1,4 kilo 
  • 2 bonenstolpen à 0,8 kilo 
  • 7“ touchscreen voor 24 productkeuzes 
  • max. 250 espresso/lungo per uur 
  • max. 180 cappuccino’s per uur 
  • 30 liter heet water per uur 
  • 1 stoompijp 

U wilt een Rex-Royal voor uw onderneming?

Wij adviseren u graag over welk model het beste bij uw wensen past. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Rex-Royal S300
Met één druk op de knop een enkele of dubbele espresso of een lungo? Met de Rex-Royal S300 bereidt u snel de lekkerste koffiespecialiteiten. Ook een latte macchiato of cappuccino met verse melk is geen probleem dankzij de ingebouwde melkpomp. Door zijn strakke design en de instelbare verlichting past deze koffiemachine in iedere ruimte. Goed om te weten: de Rex-Royal S300 kunt u eenvoudig uitbreiden met verschillende modules, zoals een tweede koffiemolen of koppenwarmer.

Opties en volumes
Bent u op zoek naar een volautomatische machine die zowel in opties als volume optimaal presteert? Dan is de Rex-Royal S300 de juiste keus. Zo bereidt de Rex-Royal S300 wel 24 verschillende warme dranken tot maximaal 250 bereidingen en 30 liter heet water per uur. De machine is voorzien van de nieuwste technologieën en een handig touchscreen voor een overzichtelijke weergave van de verschillende producten. Ideaal voor op kantoor en zelf-service locaties. Ook is de Rex-Royal S300 gemakkelijk te onderhouden dankzij een automatisch spoel- en reinigingsprogramma.

Rex-Royal S300 prijs
Espressomachines zijn er in alle soorten en maten. Om te bepalen welke het beste bij uw organisatie past, spelen diverse factoren een rol. Denk aan de capaciteit, het gebruiksgemak en de grootte van uw onderneming. Maar ook de prijs speelt een rol. Bent u benieuwd naar de prijs van een Rex-Royal S300 of een van onze andere professionele espressomachines? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Vraag een proefplaatsing aan!
Goede kwaliteit koffie wordt steeds belangrijker. En dat vinden wij, als koffieliefhebbers, een fantastische ontwikkeling. Bent u benieuwd of de Rex-Royal S300 de juiste machine is voor uw horecabedrijf, kantoor of zelf-service locatie? Vraag dan vrijblijvend een proefplaatsing aan. Dan plaatsen wij gedurende een week deze espressomachine bij u op locatie!
 


Kies voor het totaalpakket van DEAC Koffie Experts

Eigen koffie- en theemerken

Onze unieke merken zijn speciaal voor ons ontwikkeld en exclusief bij ons verkrijgbaar
Image

Hoogwaardige espressomachines

Wij zijn trotse partner van gevestigde fabrikanten van espressomachines, zoals Faema en Rex-Royal

Eigen technische servicedienst

Met eigen monteurs door heel Nederland zijn wij snel ter plaatse voor servicebeurt of storing
Image

Eigen routeverkoop in heel Nederland

Onze vaste routeverkopers komen regelmatig bij u langs en bezorgen tot in uw magazijn
Image

Persoonlijk contact met onze klanten

Al ruim 45 jaar zijn wij een koffiepartner met persoonlijke aandacht voor koffie en klant

Continue kwaliteitsbewaking

Onze experts bewaken met u de koffiekwaliteit en waar nodig trainen zij uw medewerkers