revolution-tea-icon-tea.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

revolution-tea-icon-networking.svg

We kennen onze klanten

revolution-tea-icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

revolution-tea-icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

Smaak en kwaliteit

Revolution Tea is een theemerk dat zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten en sinds begin 2005 ook in Nederland is geïntroduceerd. Dit in Amerika gevestigde bedrijf met hun passie voor kwaliteit in smaak en presentatie, introduceerde eind jaren negentig voor het eerst premium losse bladthee maar met het gemak van een buideltje. Zij zorgde voor een revolutie op het gebied van thee en creëerde een nieuw theesegment en daarmee een nieuwe fase in de evolutie van de theemarkt.

Revolutionaire smaken

Met haar bijzondere kwaliteit en het uitgebreide smaakassortiment valt Revolution Tea erg in de smaak bij vele theeliefhebbers. Deze lijn bestaat zowel uit klassiekers als Earl Grey en Englisch Breakfast en revolutionaire smaken als Orange Chocolate Green Tea en White Pomegranate.

Revolution Tea is verkrijgbaar in twee soorten stuksverpakkingen:

  • T-Foil: piramidezakje plat verpakt in een foliezakje, in 10 smaken verkrijgbaar
  • T-Box: piramidezakje verpakt in een kartonnen doosje, in 18 smaken verkrijgbaar

Eigentijdse presentatie

Met een opvallende en eigentijdse presentatie is Revolution Tea niet alleen een lust voor de smaakpapillen, maar ook voor het oog! Elk type verpakking heeft bijpassende presentatie materialen.

T-Foil: Acryl caddy 2 of 6 vaks
T-Box: Buffet display of Bamboe kist 30 vaks

Interesse in Revolution Tea? Maak een proefafspraak!

Bent u enthousiast geworden over de smaken van Revolution Tea? Maak vrijblijvend een proefafspraak met één van onze accountmanagers. Zij vertellen u er graag meer over, hier bij ons in de showroom of bij u op locatie.