DEAC Koffie Experts blijft bereikbaar

Het Corona-virus zorgt op dit moment voor veel uitdagingen. Gezondheid is prioriteit nummer 1 en waar we kunnen ondersteunen we elkaar. Onze dienstverlening draait daarom door om onze klanten te blijven helpen. Uiteraard nemen wij de gestelde richtlijnen van het RIVM in acht zoals het vermijden van lichamelijk contact en het houden van gepaste afstand. Ook houden wij nauwlettend in de gaten dat onze medewerkers gezond zijn.

Heeft u vragen?

In onze lijst van meest gestelde vragen vindt u diverse antwoorden op vragen over techniek, storingen en onderhoud, uw bestellingen, kwaliteitsbezoeken, workshops en administratie. Voor algemene of overige vragen belt u ons op 0174 - 527800 of stuurt u ons een mailtje via sales@deac.nl

Voor de komende weken en de periode daarna wensen wij u veel wijsheid en doorzettingsvermogen toe. We hopen dat de impact van deze situatie zoveel mogelijk beperkt zal blijven.

icon-coffee-machine.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

icon-networking.svg

We kennen onze klanten

icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

Reinigingsmiddelen

Om uw apparatuur in topconditie te houden verkopen wij speciale reinigingsmiddel waarmee u uw machine schoon te houden.

Ons assortiment

  • CLEANO: Reinigingsmiddel voor koffiemachines. Om uw koffiemachine in optimale conditie te houden spoelt u twee keer in de week de blindfilter groepen schoon. 
  • CAPPU CLEAN: Reinigingsmiddel voor de cappuccino magic. Hiermee verwijdert u dagelijks de melkresten. 
  • TABLETTEN: Espresso machine reinigingstabletten.