"Super koffie en een mooi team van mensen die er alles aan doen om het beste uit een boon te krijgen."

KOLKZICHT - SURHUISTERVEEN

Sinds een paar maanden hebben wij de overstap gemaakt naar DEAC. Voor ons als stugge Friezen is dit best wel een dingetje. Zodra wij eenmaal een goede relatie hebben opgebouwd, zijn wij best trouw. Maar op een gegeven moment ben je toe aan iets nieuws. Wij kenden Danny (de vertegenwoordiger van DEAC) al een paar jaar, leuke en gezellige dingen mee beleefd en hij zit in de koffie. De mogelijkheden met Danny doorgenomen en wij zijn er samen uitgekomen. DEAC Koffie Experts heeft super koffie en een mooi team van mensen die er alles aan doen om het beste uit een boon te krijgen.

"Het persoonlijke contact, de uitstekende kwaliteit en de directe service is voor ons erg belangrijk."

BRINK GROEP - ROTTERDAM

De rondleiding door jullie bedrijf en de prettige gesprekken tijdens ons bezoek aan DEAC met Piet en Dick waren mede doorslaggevend om zaken te doen met DEAC. Er was direct een klik met elkaar. Het persoonlijke contact, de uitstekende kwaliteit en de directe service is voor ons erg belangrijk. DEAC en Brink Groep passen hierdoor goed bij elkaar. De kwaliteit en de Hollandse uitstraling van de Royal Dutch Espresso worden door mijn collega's in deze afgelopen drie maanden volop geprezen. De doelstelling die we voor 2017 hebben vastgesteld is, om samen met DEAC, op zoek te gaan naar duurzame oplossingen zoals het recyclen van de gebruikte bekers. De besprekingen met meerdere partners zijn hiervoor reeds gestart.

"De kwaliteit is zo goed, dat klanten er echt voor terugkomen."

DE KONDITOREI - RODEN

De accountmanager van DEAC was overtuigend: de koffie van DEAC zou beter zijn dan de koffie die we hadden. Een samenwerking met DEAC bleek de juiste keuze te zijn; we krijgen veel complimenten over de koffie en klanten komen geregeld terug voor een lekkere kop koffie. Onze koffieafzet is met flink wat kilos toegenomen. De kwaliteit is zo goed, dat klanten er echt voor terug komen en ik zou DEAC dan ook aanbevelen aan kennissen en relaties.

"Tussen de cursussen door is er altijd tijd en ruimte voor een heerlijke kop Caféma koffie."

CENTRUM VOOR KUNST EN CULTUUR ZOETERMEER

Het CKC is voor iedereen in en rondom Zoetermeer, zowel voor de vrije tijd als voor primair onderwijs. Het CKC is gespecialiseerd in cursussen op het gebied van muziek, dans, theater, musical, beeldende kunst, video, gaming en meer. Voor elk niveau! Van 10 maanden tot ruim 80 jaar oud. Interessante, spannende, stoere en leerzame cursussen die worden gegeven door docenten met ruime ervaring. Ze hebben bovendien enorm plezier in hun werk. Een aantal muzieklessen dat door het CKC worden aangeboden: vioolles, drumles, pianoles, gitaarles etc. Tussen de cursussen door is er altijd tijd en ruimte voor een heerlijke kop Cafema koffie. Een echte aanrader.