Logo Brink Groep.jpg
"Het persoonlijke contact, de uitstekende kwaliteit en de directe service is voor ons erg belangrijk."

BRINK GROEP - ROTTERDAM

"De rondleiding door jullie bedrijf en de prettige gesprekken tijdens ons bezoek aan DEAC met Piet en Dick waren mede doorslaggevend om zaken te doen met DEAC. Er was direct een klik met elkaar. Het persoonlijke contact, de uitstekende kwaliteit en de directe service is voor ons erg belangrijk. DEAC en Brink Groep passen hierdoor goed bij elkaar. De kwaliteit en de Hollandse uitstraling van de Royal Dutch Espresso worden door mijn collega's in deze afgelopen drie maanden volop geprezen. De doelstelling die we voor 2017 hebben vastgesteld is, om samen met DEAC, op zoek te gaan naar duurzame oplossingen zoals het recyclen van de gebruikte bekers. De besprekingen met meerdere partners zijn hiervoor reeds gestart."

Logo EnoRm.jpg
"Collega's hebben écht plezier in het zetten van een goede kop koffie!"

ENORM - BREDA

"Op 1 oktober werden wij EnoRm en verhuisden we naar een nieuwe locatie met een compleet nieuw interieur. Een goede koffiemachine mag dan natuurlijk niet ontbreken en al snel viel de keuze op de prachtige Faema E61 van DEAC Koffie Experts. In combinatie met de smaakvolle Organico espresso resulteerde dit in enthousiaste collega’s en complimenten van gasten. Na de uitgebreide barista-training van René Tijs weten we bovendien precies hoe we de lekkerste espresso, americano en cappuccino (inclusief latte art!) kunnen zetten. Leuk om te zien hoe collega’s écht plezier hebben in het zetten van een goede kop koffie!"

Logo Brasserie Kolkzicht.jpg
"Super koffie en een mooi team van mensen die er alles aan doen om het beste uit een boon te krijgen."

KOLKZICHT - SURHUISTERVEEN

"Sinds een paar maanden hebben wij de overstap gemaakt naar DEAC. Voor ons als stugge Friezen is dit best wel een dingetje. Zodra wij eenmaal een goede relatie hebben opgebouwd, zijn wij best trouw. Maar op een gegeven moment ben je toe aan iets nieuws. Wij kenden Danny (de vertegenwoordiger van DEAC) al een paar jaar, leuke en gezellige dingen mee beleefd en hij zit in de koffie. De mogelijkheden met Danny doorgenomen en wij zijn er samen uitgekomen. DEAC Koffie Experts heeft super koffie en een mooi team van mensen die er alles aan doen om het beste uit een boon te krijgen."

Logo Konditorei.jpg
"De kwaliteit is zo goed, dat klanten er echt voor terugkomen."

DE KONDITOREI - RODEN

"De accountmanager van DEAC was overtuigend: de koffie van DEAC zou beter zijn dan de koffie die we hadden. Een samenwerking met DEAC bleek de juiste keuze te zijn; we krijgen veel complimenten over de koffie en klanten komen geregeld terug voor een lekkere kop koffie. Onze koffieafzet is met flink wat kilos toegenomen. De kwaliteit is zo goed, dat klanten er echt voor terug komen en ik zou DEAC dan ook aanbevelen aan kennissen en relaties."

Logo CKC_Zoetermeer.jpg
"Tussen de cursussen door is er altijd tijd en ruimte voor een heerlijke kop Caféma koffie."

CENTRUM VOOR KUNST EN CULTUUR ZOETERMEER

"Het CKC is voor iedereen in en rondom Zoetermeer, zowel voor de vrije tijd als voor primair onderwijs. Het CKC is gespecialiseerd in cursussen op het gebied van muziek, dans, theater, musical, beeldende kunst, video, gaming en meer. Voor elk niveau! Van 10 maanden tot ruim 80 jaar oud. Interessante, spannende, stoere en leerzame cursussen die worden gegeven door docenten met ruime ervaring. Ze hebben bovendien enorm plezier in hun werk. Een aantal muzieklessen dat door het CKC worden aangeboden: vioolles, drumles, pianoles, gitaarles etc. Tussen de cursussen door is er altijd tijd en ruimte voor een heerlijke kop Caféma koffie. Een echte aanrader."

Logo De Viergang.jpg
Een zakenrelatie die goed is, hoef je nou eenmaal niet te veranderen’.

ZWEMBAD DE VIERGANG - PIJNACKER

"Onze zakenrelatie met Piet van der Windt, directeur van DEAC Koffie Experts, is 29 jaar geleden begonnen. Wij hechten veel waarde aan de goede relatie die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Want een zakenrelatie die goed is, hoef je nou eenmaal niet te veranderen. DEAC Koffie Experts weet waar zij voor staan en daarom kunnen wij altijd op ze rekenen, ongeacht welke dag van de week het is. DEAC Koffie Experts levert continuïteit én de lekkerste koffies."

Logo Leeuwenbergh.jpg
‘Onze vasten gasten zijn erg te spreken over de Organico koffie’.

LAWN TENNIS CLUB LEEUWENBERGH - DEN HAAG

"Bij ons op de tennisclub hebben wij een diverse groep van vaste gasten. Zij zijn altijd erg te spreken over de Organico koffie. In combinatie met de Lattiz kunnen wij de kwaliteit van de koffie waarborgen. DEAC Koffie Experts is een up-to-date bedrijf met een goede levering aan producten. Accountmanager Joey denkt altijd met ons mee wat voor espressomerken en -machines bij ons het beste aansluiten. "

Kies ook voor het totaalpakket van DEAC Koffie Experts

Eigen koffie- en theemerken

Onze unieke merken zijn speciaal voor ons ontwikkeld en exclusief bij ons verkrijgbaar
Image

Hoogwaardige espressomachines

Wij zijn trotse partner van gevestigde fabrikanten van espressomachines, zoals Faema en Rex-Royal

Eigen technische servicedienst

Met eigen monteurs door heel Nederland zijn wij snel ter plaatse voor servicebeurt of storing
Image

Eigen routeverkoop in heel Nederland

Onze vaste routeverkopers komen regelmatig bij u langs en bezorgen tot in uw magazijn
Image

Persoonlijk contact met onze klanten

Al ruim 45 jaar zijn wij een koffiepartner met persoonlijke aandacht voor koffie en klant

Continue kwaliteitsbewaking

Onze experts bewaken met u de koffiekwaliteit en waar nodig trainen zij uw medewerkers