World of Coffee 

21 t/m 23 juni 2018 - zien wij u daar?

 

Van 21 t/m 23 juni vindt World of Coffee plaats in RAI Amsterdam. DEAC Koffie Experts zal tijdens deze beurs werken met de specialty coffee 'Colours of Coffee' op de stand van Faema.

 

Programma

De vakbeurs staat dit jaar in het van koffie uit onder meer Colombia en daarnaast worden de World Barista Championships 2018  gehouden. De eerste ronde van het kampioenschap vindt plaats op woensdag 20 en donderdag 21 juni. Op vrijdag 22 juni is de halve finale en tot slot op zaterdag 23 juni de finale. Namens Nederland neem Lex Wenneker deel aan de kampioenschappen. Hij won in maart j.l. tijdens het Amsterdam Coffee Festival het Dutch Barista Championship.

 

Er is een compleet sprekersprogramma gebaseerd op vijf hoofdthema's: 

  1. sociale ontwikkeling en gelijkheid
  2. duurzaamheid en transparantie
  3. wetenschap en innovatie
  4. landbouw en koffieverwerking
  5. koffiebranden en verkopen

Er zullen ook koffieboeren aanwezig zijn die lezingen geven over de koffieteelt in Colombia en in de Cupping Room kunnen de bezoekers drie dagen lang verschillende koffies proeven.

Bekijk hier het complete programma  https://www.worldofcoffee.org/schedule-of-events 

 

Praktische informatie

U kunt ons vinden op de de stand van Faema. Stand C16 - Hal 8.

Kaarten zijn online verkrijgbaar voor €25,- voor SCA leden en €30,- voor niet-leden. Aan de deur kunnen de kaarten gekocht worden voor €40,-. De kaarten geven toegang tot de beurs en het World Barista Championship. 

 

Adres:

Hal 8 RAI Amsterdam

Europaplein 24

1078 GZ Amsterdam