DEAC Koffie Experts blijft bereikbaar

Het Corona-virus zorgt op dit moment voor veel uitdagingen. Gezondheid is prioriteit nummer 1 en waar we kunnen ondersteunen we elkaar. Onze dienstverlening draait daarom door om onze klanten te blijven helpen. Uiteraard nemen wij de gestelde richtlijnen van het RIVM in acht zoals het vermijden van lichamelijk contact en het houden van gepaste afstand. Ook houden wij nauwlettend in de gaten dat onze medewerkers gezond zijn.

Heeft u vragen?

In onze lijst van meest gestelde vragen vindt u diverse antwoorden op vragen over techniek, storingen en onderhoud, uw bestellingen, kwaliteitsbezoeken, workshops en administratie. Voor algemene of overige vragen belt u ons op 0174 - 527800 of stuurt u ons een mailtje via sales@deac.nl

Voor de komende weken en de periode daarna wensen wij u veel wijsheid en doorzettingsvermogen toe. We hopen dat de impact van deze situatie zoveel mogelijk beperkt zal blijven.

organico-icon-coffee-machine.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

organico-icon-networking.svg

We kennen onze klanten

organico-icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

organico-icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

Bewust, biologisch en duurzaam

Organico espresso is een vriendelijke 100% biologische "shade grown" koffie en staat bekend om fluweelzachte smaken. Het is gemaakt met de grootste zorg voor smaak en kwaliteit én zeker ook aandacht voor afkomst, productie en milieu. Deze biologische espressobonen zijn Fairtrade en volgens Max Havelaar normen ingekocht.

Organico Medio

De volle smaakbeleving is een samenspel van de kruidigheid van laurier en subtiele bittere tonen. De hoogland arabicabonen zorgen voor een fluweelzachte afdronk van cacao en een romig mondgevoel. De espressobranding zorgt voor een geringe rinsheid.

Organico Scuro

De intensiteit van deze melange wordt versterkt door een typische Italiaanse branding. De kruidigheid en cacaosmaak wordt nog meer geaccentueerd. Een klein bittertje is op de achtergrond aanwezig terwijl de romigheid in de afdronk blijft. Deze melange is zeer geschikt als melkvariant.

Dit betekent "shade grown"

Organico espresso is een zogenoemde “shade grown” koffie. De handgeselecteerde arabica koffiebonen hebben een fluweelzachte smaak, een lager cafeïnegehalte en een vol aroma. Deze koffie is 100% biologisch, bij de teelt worden geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt. En dat proef je!