Fairtrade & Organic Coffee

Je kijkt om je heen. Een volle, kruidige geur prikkelt je zintuigen. Je ademt diep in. Een samenspel van laurier, subtiele bittertonen
en een vleugje cacao doet je ontspannen. In een flits zie je hoe stroken gefilterd zonlicht schijnen op een slank gespierde arm op een
koffieplantage. Een glimlach.


100% biologisch geteelde Arabica en Robusta bonen. Fairtrade gecertificeerde koffie van fantastische kwaliteit. Je neemt een slokje. De romige warme drank danst in je mond. Je geniet met volle teugen van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Het voelt goed. Je knippert een keer met je ogen en je bent je weer bewust van het koffiekopje in je hand. Vandaag wordt een mooie dag.

De robuuste melanges

van Organico

 

Organico bestaat uit twee rijke, robuuste melanges. Met de medium gebrande Organico Medio verwen je jouw gasten met een heerlijke espresso of lungo. De typisch Italiaanse branding van Organico Scuro maakt deze krachtige blend geliefd voor een latte macchiato, cappuccino of flat white.

Met de 100% biologische en Fairtrade gecertificeerde melanges van Organico geniet je van heerlijke koffie en draag je tegelijkertijd bij aan een betere wereld.

Organico Medio

 

Organico Medio kenmerkt zich door zijn volle, romige en kruidige smaak. De mooie blend van Arabica en Robusta bonen geven deze koffie een romig mondgevoel.


Je ruikt karamel, cacao, een vleugje noten en je proeft een zacht bittertje. Deze volle, kruidige biologische koffie komt tot bloei als espresso en lungo en is tegelijkertijd krachtig genoeg voor melkvariaties. Met Organico Medio kun je echt alle kanten op.

Organico Scuro

 

Organico Scuro is met zijn donkere, typisch Italiaanse branding geliefd bij de gevorderde espressodrinker. Koffie met een sterke intensiteit, een hint kaneel, cacao, romigheid en een mooie afdronk, die je doet denken aan de zoete, stroperige en licht bittere smaak van melasse. In melkvariaties behoudt Organico Espresso Scuro zijn karakteristieke smaak.


Met Organico Scuro zet je een prachtige espresso, een krachtige lungo en een smaakvolle capuccino, latte macchiato of flat white neer. Laat je gasten genieten van de kwaliteit en rijke smaak van deze koffie.

Fairtrade gecertificeerd

 

Organico is 100% Fairtrade gecertificeerd en daar zijn we trots op. Met dit keurmerk zorgen we ervoor dat onze koffiebonen worden
verbouwd en verhandeld onder ethische en milieuvriendelijke omstandigheden.

Dit betekent dat boeren een eerlijke prijs ontvangen voor hun producten en dat er geen sprake is van kinderarbeid of uitbuiting. Bovendien wordt een deel van de opbrengst geïnvesteerd in lokale gemeenschappen om onderwijs, gezondheidszorg
en infrastructuur te ondersteunen. Wanneer je geniet van een kopje Organico, kun je er zeker van zijn dat je bijdraagt aan een betere wereld en een eerlijke behandeling van koffieproducenten.


Samen maken we de wereld eerlijk, met gelijke kansen voor iedereen.

Organico espresso ook bij u in het bedrijf?

Wilt u Organico espresso, een espressomachine of één van onze andere producten voor bij u in de zaak? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak met één van onze accountmanagers. Zij informeren u graag over onze producten, diensten en de mogelijkheden.

Bekijk ook onze andere koffiemerken

Middel 8-8.png Middel 4-8.png
Middel 10-8.png Middel 3-8.png
Middel 11-8.png Middel 6-8.png
Middel_7-8-8_GRIJS.png Middel_7-8-8.png