koffie op kantoor_638135692.png
coffee-machine_30.svg
Sterke concepten & machines
truck-side_30.svg
Levering tot in uw magazijn
networking_30.svg
We kennen onze klanten
headphones_30.svg
Eigen technische servicedienst

Koffiemachine voor bedrijven: kantoor vs horeca

Elk bedrijf heeft er minimaal één staan; een koffiemachine. Koffie is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Zowel thuis, op het werk als in de horeca drinken we graag een kopje koffie. Sterker nog, koffie is tegenwoordig zeer belangrijk. Gasten zijn zich steeds meer bewust van kwaliteit. Geen wonder dat steeds meer werkgevers investeren in een goede koffiemachine voor bedrijven. Hoe vindt u nu een goede koffiemachine die bij u en uw specifieke situatie past? Dankzij het grote aanbod kan het namelijk best een uitdaging zijn uw perfecte koffiemachine te vinden. Wij maken dit graag een stuk makkelijker. Daarom leggen we het verschil uit tussen een koffiezetapparaat op kantoor en een koffiezetapparaat in de horeca. 

 

Koffiezetapparaat kantoor

Tegenwoordig verwachten medewerkers een kopje koffie van barista-kwaliteit. Van een espresso tot een latte machiatto, iedere soort koffie moet gezet kunnen worden. Wanneer u regelmatig klanten over de vloer krijgt, is goede koffie ook gelijk uw visitekaartje. Snelheid en capaciteit zijn de voornaamste punten waar een koffiemachine op kantoor aan moet voldoen. In de rij staan voor een kopje koffie of een paar minuten moeten wachten voordat uw koffie klaar is, is natuurlijk niet erg efficiënt. Snelheid is daarom erg belangrijk. Een koffiemachine voor bedrijven moet daarnaast ook een grote capaciteit hebben om uw medewerkers zo efficiënt mogelijk te laten werken. Waar u tevens op moet letten is het aantal medewerkers. In een groot bedrijf is de snelheid en capaciteit dan zeker van belang. Heeft u een groot bedrijf? Dan is het slim om te kiezen voor een koffiezetapparaat met meerdere modules. Zo kunt u eenvoudig verschillende soorten koffie en meer kopjes koffie tegelijk zetten. Denk bijvoorbeeld aan een Rex-Royal koffiemachine voor bedrijven. Heeft u een wat kleiner bedrijf met minder medewerkers? Dan is een JURA uit het Professional assortiment een goede optie. 

 

Koffiezetapparaat horeca

Horecazaken kiezen steeds vaker voor een halfautomatische koffiemachine. Een halfautomaat staat namelijk symbool voor zorg, aandacht en kwaliteit in uw kopje koffie. Daarnaast zijn deze koffiemachines vaak voorzien van een uitgesproken design, waardoor ze direct in het oog springen. Waar snelheid en capaciteit erg belangrijk zijn op kantoor, is smaak en beleving de sleutel tot succes in de horeca. Geliefde koffiemachines in de horeca zijn bijvoorbeeld machines van het Italiaanse merk Faema. Met behulp van deze koffiemachine kunt u bovendien eenvoudig verschillende soorten koffie zetten. Consumenten verwachten dit nu eenmaal van een horecazaak. 

 

Gemakkelijk melk opschuimen

Melkkoffies zijn een echte trend en mogen dus ook zeker in de horeca niet ontbreken. De lekkerste melkkoffies worden gemaakt met zelf opgeschuimde melk. Wilt u meer gemak bij het opschuimen van melk? Dan is de Lattiz een ware uitkomst. Met één druk op de knop maakt deze machine het perfecte melkschuim. De smaak? Net zo lekker als handmatig opgeschuimde melk! 

 

De keuze voor een passende koffiemachine voor bedrijven is niet makkelijk. Het is van belang om verschillende punten af te wegen om zo tot de beste keuze te komen. Of het nu gaat om een koffiemachine voor bedrijven op kantoor of in de horeca, het belangrijkste blijft natuurlijk de beleving van die lekkere kop koffie!

Wilt u vrijblijvend advies over machines, koffie of thee voor uw bedrijf? Laat het ons weten.

*