Wij maken serieus werk van goede koffie

Lekkere koffie op kantoor motiveert uw medewerkers het maximale uit de dag én zichzelf te halen. Koffie op het werk is tegenwoordig zelfs zo belangrijk dat steeds meer bedrijven overstappen naar een koffiemachine die het uitserveren van een perfecte espresso, cappuccino of lungo mogelijk maakt. En dat vinden wij, als koffieliefhebbers, een fantastische ontwikkeling.

Bewust ondernemen
Al ruim 45 jaar helpt DEAC Koffie Experts ondernemers met het serveren van de perfecte koffie. We leveren naast de ingrediënten en professionele koffiemachines ook de technische service. Zo is alles voor uw professionele koffievoorziening onder één dak geregeld en kunt u zich concentreren op uw eigen bedrijfsactiviteiten.

 

BenB melanges.jpg

Koffiemelanges

Ons koffiemerk Beans&Business is er speciaal voor de zakelijke markt. Of uw medewerkers nu de hele dag door koffie drinken of alleen een power boost zoeken voor de middag; met drie melanges is er altijd een koffie die bij hun wensen past.

Rex Royal SCS Compact.jpg

Koffiemachines

Zoekt u een koffiemachine die de hele dag door een aantal koppen per bestelling zet? Of heeft uw bedrijf juist te maken met een paar grote piekmomenten gedurende de werkdag? Wat uw behoeften ook zijn, voor ieder bedrijf is er een passende koffieautomaat voor op het werk te vinden.

technische servicedienst (thumbnail).jpg

Service & Onderhoud

Wanneer u bij ons een technisch servicecontract afsluit, nemen wij u verder alle zorgen uit handen. Uw vaste monteur komt regelmatig bij u langs voor machineonderhoud, zodat deze altijd de optimale kop koffie zet voor uw medewerkers.

Compleet assortiment

Naast koffiebonen leveren wij ook bijproducten als suikersticks, kartonnen bekers, melkcups, dispenserdozen en koek (voor de lekkere trek op z'n tijd). 

Bestellen & Bezorgen

Bestel uw benodigdheden eenvoudig en snel via het onderstaande formulier of telefonisch en wij bezorgen tot in uw magazijn.

Proberen op proef

Nieuwsgierig geworden naar Beans&Business? Vraag dan een proefplaatsing aan en probeer onze koffie én de benodigde koffiemachine voor op het werk twee weken lang uit bij u op locatie.

Maak kennis met Beans&Business

Wij houden van goede koffie en we kunnen u er alles over vertellen. Maar liever laten we onze koffies voor zich spreken. Maak een afspraak met één van onze accountmanagers, zij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende introductie.