shutterstock_416712382 - klein.jpg

Koffie op het werk

 

U bent op zoek naar een goede koffiemachine voor uw bedrijf. Goede koffie is namelijk erg belangrijk. Maar liefst 82 procent van de werkende mensen in Nederland vindt een kop koffie zeer belangrijk om de dag goed te beginnen. Daarnaast wilt u natuurlijk de beste koffie serveren aan uw klanten. DEAC Koffie Experts adviseert u graag op het gebied van koffieautomaten voor bedrijven.

coffee-machine_30.svg
Totaaloplossing koffie
truck-side_30.svg
Levering bij u op kantoor
networking_30.svg
Persoonlijk contact
headphones_30.svg
Eigen technische servicedienst

Een professionele koffiemachine voor op kantoor

Onderzoek na onderzoek wijst uit dat goede koffie op kantoor van cruciaal belang is voor het succes van een bedrijf. Een lekkere kop koffie kan medewerkers motiveren het maximale uit de dag te halen. Koffie is zelfs zo belangrijk dat steeds meer bedrijven overstappen van ‘Wilt u een kopje koffie?’ naar het uitserveren van de perfecte espresso of cappuccino. En terecht! Daarom biedt DEAC Koffie Experts naast verschillende koffie- en theeconcepten ook professionele koffiemachines aan.

 

Horecakwaliteit in een zakelijk jasje

Bij DEAC Koffie Experts zijn we al vanaf 1975 bezig onze koffie-expertise naar de horeca uit te dragen. Door de groeiende vraag naar goede koffie op de zakelijke markt, voeren we deze taak ook in de zakelijke markt uit. En dat doen we met plezier. Onze koffie-experts voorzien uw bedrijf van een prachtige koffie vol aroma’s en een dikke hazelnootkleurige crema met licht- en donkerbruine strepen. Met tonen van chocolade, geroosterd brood, honing en karamel. De rijke, zachte smaak en het korte moment van bitterheid beroert de tong en zet u weer op scherp. Het draait allemaal om de perfecte combinatie van goede koffie en een professionele koffiemachine.

 

Trek gekregen in koffie?

Met een team van koffieliefhebbers zorgt DEAC Koffie Experts voor koffie op het werk; van een mooie espresso en een romige cappuccino tot een latte macchiato of de beroemde lungo. We leveren niet alleen de ingrediënten en de professionele koffiemachine, maar verzorgen ook de technische service. Zo heeft u alles onder één dak voor professionele koffievoorziening en kunt u zich bezighouden met uw eigen bedrijfsactiviteiten. Met drie premium, eigen koffiemerken en een ruime keuze aan professionele koffiemachines, kiest u bij DEAC Koffie Experts voor zekerheid. Altijd en overal.

 

Vertel ons uw koffievraagstuk

Heeft u vragen? Of wilt u vrijblijvend advies van één van onze experts? Laat het ons weten en we komen graag bij u langs. Samen bespreken we welke koffie-oplossing het beste bij uw bedrijf past; van de lekkerste koffie tot de beste professionele koffiemachine.

 


Wilt u vrijblijvend advies over machines, koffie of thee voor uw bedrijf? Laat het ons weten.

*