Nieuw koffiemerk Beans&Business gelanceerd op International Coffee Day

Wij maken serieus werk van goede koffie

 

Vandaag introduceert DEAC Koffie Experts haar nieuwste koffiemerk Beans&Business en brengt daarmee haar jarenlange ervaring vanuit de horeca naar de zakelijke markt. Met ruim 40 jaar expertise in koffievoorziening van (met name horeca-)ondernemend Nederland, snappen de experts van DEAC Koffie Experts wat het belang van goede koffie is. Niet alleen thuis en in de horeca, maar juist op het werk waar de gemiddelde werknemer het grootste deel van zijn of haar week doorbrengt.

Bewust ondernemen
De koffie experts van DEAC zijn van mening dat het hebben van een goede professionele koffievoorziening voor iedere ondernemer mogelijk moet zijn. Van restaurants en grand cafés tot kantoren en bedrijven. Maar het moet niet alleen goed geregeld zijn voor onze klanten, het moet kloppen vanaf het begin van de koffieketen. De koffiebonen voor de Beans&Business melanges zijn daarom bewust Fairtrade gecertificeerd, wat staat voor “eerlijk zakendoen van boon tot boer”. En ook International Coffee Day omarmt dit jaar specifiek dit thema, wat het voor ons extra speciaal maakt om vandaag ons nieuwste koffiemerk te lanceren.

“Wij maken serieus werk van goede koffie”
Met Beans&Business brengt DEAC direct een totaalconcept voor de zakelijke markt, bestaande uit drie melanges van de beste Fairtrade koffiebonen, professionele koffiemachines en bijproducten als o.a. suiker en wegwerpbekers. Binnen de lijn van Beans&Business vindt u alle mogelijkheden om het iedereen naar de zin te maken. Er zijn drie veelzijdige melanges met ieder hun eigen karakter:

  • 24/7: voor een milde lungo die romig, zacht en dankzij de lage zuren toch fris smaakt. Deze koffie heeft én geeft doorzettingsvermogen.
  • Focus: hiermee zet u een lungo met wat meer body. De combinatie van citrus, chocolade en specerijen houdt de drinker de hele dag door scherp.
  • Boost: voor extra variatie en dat beetje extra pit door de dag heen. Deze melange is geschikt voor espresso en cappuccino en is daarmee dé verwennerij voor uw medewerkers.

Dat moet je proeven!
We nodigen u van harte uit om onze koffies te komen proeven in onze vernieuwde showroom in Maasland. Onze directeur Piet van der Windt vertelt u graag over hoe wij ondernemend Nederland verder kunnen ontzorgen.

 

01-10-2019 Maasland