Faema E98UP

Het design van de Faema E98 is vernieuwd! De E98UP bevat uiteraard alle gemakken van zijn voorganger, aangevuld met ergonomische filterdragers. Zowel de 2-groeps als de 3-groeps machine is voorzien van twee stoompijpen en aparte heet-wateruitloop. 

Faema E98UP

Als leverancier van traditionele espressomachines is Faema altijd op zoek naar de perfecte balans tussen traditie en technologie. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de ontwikkeling van nieuwe machines, maar juist ook voor de bestaande modellen. Dit heeft geleid tot de vernieuwde Faema E98: de Faema E98UP espressomachine. Een perfecte combinatie van karakteristieke en moderne elementen.

Veelzijdige keus

De Faema E98UP espressomachine is een veelzijdige, robuuste espressomachine. Een stoer stalen uiterlijk is gecombineerd met de finesse die nodig is voor de perfecte kwaliteit van iedere koffiespecialiteit. Daarnaast is de machine met zijn ergonomische filterdragers nu nóg gebruiksvriendelijker voor de barista. Verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

Ook een Faema machine bij jou in het bedrijf?

Benieuwd naar onze Faema machines? Wij vertellen je graag wat deze machines uniek maakt en kijken met je mee of deze machines aansluiten bij jouw wensen. Daarnaast is het ook mogelijk om het complete Faema aanbod te bekijken en de koffie te proeven.