DEAC Koffie Experts blijft bereikbaar

Het Corona-virus zorgt op dit moment voor veel uitdagingen. Gezondheid is prioriteit nummer 1 en waar we kunnen ondersteunen we elkaar. Onze dienstverlening draait daarom door om onze klanten te blijven helpen. Uiteraard nemen wij de gestelde richtlijnen van het RIVM in acht zoals het vermijden van lichamelijk contact en het houden van gepaste afstand. Ook houden wij nauwlettend in de gaten dat onze medewerkers gezond zijn.

Heeft u vragen?

In onze lijst van meest gestelde vragen vindt u diverse antwoorden op vragen over techniek, storingen en onderhoud, uw bestellingen, kwaliteitsbezoeken, workshops en administratie. Voor algemene of overige vragen belt u ons op 0174 - 527800 of stuurt u ons een mailtje via sales@deac.nl

Voor de komende weken en de periode daarna wensen wij u veel wijsheid en doorzettingsvermogen toe. We hopen dat de impact van deze situatie zoveel mogelijk beperkt zal blijven.

icon-coffee-machine.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

icon-networking.svg

We kennen onze klanten

icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

Faema koffiemolens; voor de beste maling

Met de professionele apparatuur van het bekende Italiaanse merk Faema zet u de beste koffie. Naast Faema espressomachines bent u bij DEAC Koffie Experts ook aan het goede adres voor een Faema koffiemolen. Stuk voor stuk ontworpen om het perfecte resultaat uit uw koffiebonen te halen. De functionaliteiten zijn op uw verzoek uit te breiden met extra technisch gemak.

 

Faema Groundbreaker zijzicht 450x300.jpg

Groundbreaker

De Groundbreaker bevat een inverter motor voor een constantere maling en een lager energieverbruik. Deze molen is naar wens uit te rusten met een Autotamp functie.

Faema MD3000 zijzicht 450x300.jpg

MD 3000

De MD 3000 zorgt voor een constante verse maling en is met Bluetooth te koppelen aan de speciaal daarvoor uitgeruste Faema espressomachines.

Faema Casadio zijzicht 450x300.jpg

Casadio

De Casadio Enea on demand is een compacte, gebruiksvriendelijke koffiemolen die u gemakkelijk instelt op de door u gewenste maalgraad.