Lattiz inclusief logo].jpg

.

  

Lattiz

Dé melkopschuimer voor de horeca

 

Eén derde van de koffie die in de horeca wordt besteld, is een cappuccino of een latte macchiato. Voor het horecapersoneel kost het vaak relatief veel tijd om een goede, stevige melkschuimlaag te maken. Bij DEAC Koffie Experts hebben we hier de perfecte oplossing voor in huis: de Lattiz van FrieslandCampina. Dit is een professionele machine voor in de horeca die met één druk op de knop een hoge kwaliteit melkschuim produceert.

 

Zes cappuccino's in één minuut

 

De compacte machine levert een constante kwaliteit en heeft slechts 6 knoppen. Met deze knoppen kan elke horecamedewerker of Barista een cappuccino, latte macchiato of koffie verkeerd maken. Met een snelheid van 6 cappuccino’s per minuut bedient u snel en gemakkelijk uw klanten. De machine hoeft niet speciaal gereinigd te worden. Alle onderdelen die met melk in aanraking komen, worden na gebruik verwijderd. De machine wordt gespoeld na het verwisselen van een bag-in-box en aan het begin en eind van de dag. Dit wordt eenvoudig via een paar stappen in het menu begeleid. Dit zorgt dus voor nog meer gebruiksgemak.

 
Bag-in-box

 

Een 4 liter bag-in-box voorziet het systeem van melk en is goed voor 140 cappuccino’s. De Lattiz-melk beschikt over de ideale samenstelling van eiwit en vet voor een constante, hoogwaardige Barista-kwaliteit. Daarnaast draagt de bag-in-box bij aan duurzaamheid, omdat er minder afval wordt geproduceerd. De 140 porties van één bag-in-box staan gelijk aan 17,5 literpakken melk. Verder blijft de melk in het bag-in-box systeem tien dagen ongekoeld houdbaar in de machine. DEAC Koffie Experts levert deze bag-in-box uiteraard ook!

 

Klantervaring

 

Een zeer tevreden klant vertelde ons over het gebruik van de Lattiz: "het is een ideale aanvulling op onze Faema machine. We verkopen erg veel koffie, waarvan er steeds meer cappuccino's of latte macchiato's zijn. De Lattiz is zo makkelijk! Met één druk op de knop heb je perfecte melk. Het handmatig op moeten schuimen zou voor ons anders zoveel tijd kosten." Ook is gebleken dat Lattiz gebruikers gemiddeld een stijging van 30% realiseren in bestelde consumpties van warme dranken door de constante kwaliteit en snelheid.

 
Meer informatie?

 

Wij bieden de mogelijkheid om de Lattiz te kopen of te huren. Voor meer informatie, vragen en opmerkingen over de Lattiz, kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer. 0174-527800 of via e-mail sales@deac.nl