DEAC Koffie Experts blijft bereikbaar

Het Corona-virus zorgt op dit moment voor veel uitdagingen. Gezondheid is prioriteit nummer 1 en waar we kunnen ondersteunen we elkaar. Onze dienstverlening draait daarom door om onze klanten te blijven helpen. Uiteraard nemen wij de gestelde richtlijnen van het RIVM in acht zoals het vermijden van lichamelijk contact en het houden van gepaste afstand. Ook houden wij nauwlettend in de gaten dat onze medewerkers gezond zijn.

Heeft u vragen?

In onze lijst van meest gestelde vragen vindt u diverse antwoorden op vragen over techniek, storingen en onderhoud, uw bestellingen, kwaliteitsbezoeken, workshops en administratie. Voor algemene of overige vragen belt u ons op 0174 - 527800 of stuurt u ons een mailtje via sales@deac.nl

Voor de komende weken en de periode daarna wensen wij u veel wijsheid en doorzettingsvermogen toe. We hopen dat de impact van deze situatie zoveel mogelijk beperkt zal blijven.

icon-tea.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

icon-networking.svg

We kennen onze klanten

icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

De lekkerste theemerken voor de horeca

Bij DEAC vindt u niet alleen de beste espressomachines en koffiemerken, maar ook heerlijke theevarianten. Onze theemerken zijn zeer geschikt voor gebruik in de horeca. Maar ook voor thee op het werk zijn onze theemerken zeer geschikt. Dankzij het uitgebreide assortiment is er altijd wel een van onze horeca theemerken die bij u en uw bedrijf past.

De beste kwaliteit thee

Voor de theeën in onze theelijnen van Theema en Art of Tea gebruiken wij alleen Fairtrade en 100% biologische theebladeren uit India, omdat daar alleen de beste ingrediënten worden verwerkt. En om een betere versheid te garanderen wordt de thee direct aan de bron verpakt volgens onze strenge kwaliteitseisen. Zo kunnen wij u en uw gasten een heerlijke kop thee beloven.

  • Art of Tea; deze lijn trekt de aandacht, door de eigenzinnige smaken én het kunstige design van de verpakking
  • Theema thee; recent vernieuwd, met achttien variaties waarvan acht nieuwe eigentijdse smaken
  • Theema losse thee; negen heerlijke smaken, ideaal voor een high tea

Welke theelijn sluit het beste aan bij uw wensen?