icon-coffee-machine.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

icon-networking.svg

We kennen onze klanten

icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

Aandacht voor koffie én de ondernemer

Bij DEAC Koffie Experts staat aandacht centraal. Aandacht met een grote 'A" voor koffie én voor de klant. Volgens ons is dit de basis van goed zaken doen! Met de beste espressomachines en de juiste producten voorzien wij u van alle ingrediënten voor de perfecte espresso. Bent u op zoek naar een leverancier van koffie of thee en de daarbij benodigde machines? Dan bent u bij DEAC Koffie Experts aan het juiste adres.

Het geluid, de geur, de textuur; het bieden van een totaalbeleving is onlosmakelijk verbonden met koffie. Bij DEAC Koffie Experts snappen we dat maar al te goed. Het is een must voor barista’s en horecagelegenheden, maar tegenwoordig ook steeds belangrijker op kantoor. Daarom hebben onze koffiemerken allemaal een eigen belevingswereld, karakter en smaaknuances. En over smaak valt te twisten, maar over kwaliteit niet. Ons doel is om de kwaliteit van koffie voor horeca en bedrijven te verhogen. Daarom vindt u bij ons professionele kennis en apparatuur én kwaliteitskoffiebonen. Bent u klaar om de ultieme beleving te schenken?

Serveert u al échte thee? Thee die de zintuigen aan het werk zet en waarmee u uw gasten verrast? We hebben het over exotische geuren, smaakvolle (in)fusies en een uitnodigende uitstraling. Maar ook over een eerlijk productieproces. Deze ultieme mix van elementen maakt onze thee de beste keuze voor de horeca en op kantoor. Zo draagt DEAC Koffie Experts bijvoorbeeld bij aan een transparante en eerlijke theesector waarin er betere leef- en werkomstandigheden worden gecreëerd voor mensen die wereldwijd in de theeproductie werken. U wilt toch ook bijdragen aan deze complete theebeleving? Bekijk onze merken, we hebben voor iedere onderneming een passend merk.

Exclusieve eigen koffie- en theemerken

Bent u voor uw onderneming op zoek naar een koffie- en/of theemerk dat niet in iedere groothandel of supermarkt verkrijgbaar is? Dan bent u bij DEAC Koffie Experts aan het juiste adres. Wij hebben diverse eigen thee- en koffielijnen die exclusief voor ons worden geproduceerd en alleen voor klanten via ons verkrijgbaar zijn.

Sterke koffie(merken)

Onze unieke koffiemerken variëren in thematiek en melanges en daarom hebben wij voor ieder koffievraagstuk wel een passend totaalconcept. Ons oudste en meest bekende merk is Caféma espresso, maar daarnaast bieden wij ook de 100% biologische merken Royal Dutch Espresso en Organico espresso. Onze specialty coffees zijn Colours of Coffee, voor de echte koffieliefhebber die eens iets bijzonders wil proberen, en Wadden espresso voor een sterk regionaal karakter. Beans&Business is speciaal voor de zakelijke markt ontwikkeld en brengt koffie van horecakwaliteit naar de werkvloer. Voor welk merk kiest u?

Royal Dutch Espresso melanges.jpg

Royal Dutch Espresso

Biologische 100% arabica koffie, in twee melanges die wij speciaal branden naar de smaak van de Nederlandse markt.

Organico melanges Medio en Scuro.jpg

Organico espresso

De melanges van Organico espresso staan bekend om de fluweelzachte smaken. Deze koffie is 100% biologisch én Fairtrade.

Cafema melanges Caresso Famoso Imagio.jpg

Caféma espresso

Gewoon goede koffie voor ieder restaurant of horecazaak. In drie smakelijke melanges, waarvan Caresso 100% arabica is.

Colours of Coffee melanges totaal.jpg

Colours of Coffee

Vier eigenzinnige, kleurrijke melanges van 100% arabicabonen afkomstig uit Midden-Zuid Amerika en Indonesië.

Wadden espresso.jpg

Wadden espresso

Premium biologische espressokoffie, uitermate geschikt voor espresso, lungo en diverse melkkoffievarianten.

BeansandBusiness melanges.jpg

Beans&Business

Horeca-waardige koffie voor op kantoor is dé motivator voor uw medewerkers. Onze Fairtrade melanges 24/7, Focus en Boost zijn precies wat u zoekt.

Onze koffie bij u in de zaak?

Bent u op zoek naar een (nieuwe) koffie voor uw onderneming? In ons assortiment zit altijd een merk dat bij u past! Maak een vrijblijvende afspraak, wij denken graag met u mee.

(H)Eerlijke thee

Naast de beste espressomachines en koffiemerken vindt u bij DEAC Koffie Experts ook een ruim assortiment aan thee. Onze theemerken zijn zeer geschikt voor gebruik in de horeca en op het werk. Er is altijd wel een theemerk dat bij u en uw bedrijf past. Art of Tea is onze theelijn met de prachtigste smaakcombinaties én deze thee is verpakt in een award winning design. Binnen onze Theema theelijn heeft u de keuze uit voorverpakte Theema thee en Theema losse thee

Om de kwaliteit van onze thee te waarborgen werken wij met experts op theegebied en gebruiken wij voor onze eigen theemerken Theema thee en Art of Tea enkel Fairtrade en 100% biologische theebladeren uit India. 

Art of Tea Collection.jpg

Art of Tea

Deze kleurrijke theecollectie is zowel met zijn 12 heerlijke smaken als zijn opvallende uiterlijk een aanwinst voor uw onderneming. De thee komt uit India en is Fairtrade gecertificeerd en 100% biologisch.

Theema thee.jpg

Theema

Deze Fairtrade theelijn bestaat uit 18 fijne smaken op basis van verschillende theesoorten. En met zijn strakke, eigentijdse presentatie past deze lijn binnen ieder type onderneming.

Theema thee los.jpg

Theema losse thee

Met losse thee kunnen uw gasten zelf bepalen hoeveel gedroogde theebladeren zij toevoegen aan het theewater. Onze losse thee komt uit Sri Lanka en de lijn bestaat uit 9 smaken.

Wilt u één van onze theeën proeven?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking proeft u onze diverse theemerken en vertellen wij u er graag meer over.