icon-coffee-machine.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

icon-networking.svg

We kennen onze klanten

icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

Aandacht voor koffie én de ondernemer

Bij DEAC Koffie Experts staat aandacht centraal. Aandacht met een grote 'A" voor koffie én voor de klant. Volgens ons is dit de basis van goed zaken doen! Met de beste espressomachines en de juiste producten voorzien wij u van alle ingrediënten voor de perfecte espresso. Bent u op zoek naar een leverancier van koffie of thee en de daarbij benodigde machines? Dan bent u bij DEAC Koffie Experts aan het juiste adres.

Sterke koffiemerken

Wij hebben een aantal unieke koffiemerken ontwikkeld die variëren in thematiek en melanges. Ons oudste en meest bekende merk is
Caféma espresso, maar daarnaast bieden wij ook de 100% biologische merken Royal Dutch Espresso en Organico espresso. Onze specialty coffees zijn Colours of Coffee, voor de echte koffieliefhebber die eens iets bijzonders wil proberen, en Wadden espresso voor een sterk regionaal karakter. Beans&Business is speciaal voor de zakelijke markt ontwikkeld. Met dit merk brengen wij koffie van horecakwaliteit naar de werkvloer.

Voor ieder koffievraagstuk hebben wij een passend totaalconcept. Voor welk merk kiest u?

(H)Eerlijke thee

Naast de beste espressomachines en koffiemerken vindt u bij DEAC Koffie Experts ook een ruim assortiment aan thee. Onze theemerken zijn zeer geschikt voor gebruik in de horeca en op het werk. Er is altijd wel een theemerk dat bij u en uw bedrijf past. Art of Tea is onze theelijn met de prachtigste smaakcombinaties én deze thee is verpakt in een award winning design. Binnen onze Theema theelijn heeft u de keuze uit voorverpakte Theema thee en Theema losse thee

Om de kwaliteit van onze thee te waarborgen werken wij met experts op theegebied en gebruiken wij voor onze eigen theemerken Theema thee en Art of Tea enkel Fairtrade en 100% biologische theebladeren uit India.